Swim-up kamer El Gouna: bij deze 4 hotels moet je zijn!

Bekijk de beste deals bij onze partners

El Gouna is een paradijs aan de Rode Zee met de meest luxe resorts. Maar waar vind je die topkamers met een eigen zwembad of een swim-up optie? Ik heb de hele badplaats afgestruind, van hotel tot hotel. Elk detail is onder de loep genomen, van websites doorploegen tot foto’s inspecteren. Het resultaat is deze blog met de allermooiste hotelkamers in El Gouna met privézwembad. Denk aan het stijlvolle Casa Cook El Gouna, het iconische Sheraton Miramar Resort en het heerlijke Panorama Bungalows Resort. Ruime kamers, grote zwembaden en voldoende privacy; dat is waar ik op heb gelet!

Waarom een Swim-up kamer boeken in El Gouna?

Reisexpert Michiel legt uit: “Dat doe je niet zomaar. Je doet het voor het gemak en de luxe van een hotelkamer met zwembad in El Gouna. Want zeg nou zelf, wie wil er nou sjouwen naar een druk zwembad als je gewoon vanuit je bed in je plunge pool kunt springen?

El Gouna heeft een zonovergoten klimaat, met warme dagen die perfect zijn om af te koelen in je eigen swim-out suite. Het is de ideale plek voor watersporters, maar ook voor wie graag ontspant. Een dagje snorkelen of kitesurfen? Daarna plons je zo je eigen zwembad in. Geen zin in drukte? Je hebt altijd je eigen rustige plekje. Het maakt je vakantie nét wat specialer. Dus waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan?”

specialist-michiel
HotelnaamKamertypeKenmerken
1. Sheraton Miramar Resort3 Bedroom Presidential SuiteGeweldige private pool met zeezicht
2. Casa Cook El GounaJunior Suites + Two Bedroom VillaPrachtig modern wellness-resort
3. Panorama Bungalows Resort El GounaPool Bungalows & Water BungalowsLuxe watervilla’s aan zee & zwembad
4. Ancient Sands Golf Resort & ResidencesGolf and Lagoon View Villa’sGezinsvriendelijke strandvakantie!

1. Sheraton Miramar Resort

Geweldig strandhotel in El Gouna met luxe suites
Prachtige gelegen aan zee met veel duikmogelijkheden
Dineren bij o.a. Orient 1001, Miramar & La Piscina
Geweldige Coconut Grove en Boat bar voor frisse drankjes

Sheraton Miramar Resort El Gouna is gebouwd op negen eilanden, verbonden door heldere lagunes en biedt een mix van luxe en privacy. Maar als je voor de ultieme luxe gaat, dan moet je de Palace Suite hebben. Deze suite is een klasse apart met een privézwembad, ruime terrassen, en een tweelaagse opzet. Je loopt zo vanuit je suite je eigen zwembad in: volledig afgeschermd van de rest. Andere kamertypes zijn gericht op comfort en uitzicht. De Deluxe Guest Rooms hebben directe toegang tot het strand, maar bieden geen privézwembad. De Premium Guest Rooms hebben een gedeeltelijk uitzicht op zee, maar missen de luxe van een privé duik. Het resort zelf ademt een mix van klassieke Egyptische architectuur. Denk aan kamers met koepelplafonds en een eigen balkon of terras met uitzicht op de lagunes. Maar de echte eyecatcher blijft de Palace Suite. Voor wie niet wil inleveren op luxe, privacy en direct toegang tot verkoelend water, is dit dé kamer.

ℹ️ Bekijk dit hotel bij Vakantiediscounter, D-reizen, Sunweb, Prijsvrij, Corendon en Suntip.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

2. Casa Cook El Gouna

Geweldig luxe 5-sterren hotel in El Gouna met wellness-vibe
Naast suites ook villa’s met veel privéruimtes
Eigen wellness / Hammam met o.a. sauna & massages
DUOTONE Kiteboarding Center voor veel waterpret!

Casa Cook El Gounais een luxe resort midden in de Egyptische woestijn en is erg hip en stijlvol. Het resort biedt verschillende kamertypes, maar de echte winnaars zijn de opties met directe toegang tot het zwembad. Voor wie houdt van een duik binnen handbereik zijn er de Junior Suites met gedeeld zwembad. Vanuit je privéterras stap je zo het zwembad in, dat je deelt met maximaal vier andere kamers. Perfect voor wat verkoeling na een lange dag zonnebaden op je eigen loungestoel. Deze suites zijn er met zowel kingsize bedden als twin bedden, altijd met een rustgevende sfeer en natuurlijke materialen. Wil je liever helemaal alleen zwemmen? Kies dan de Two Bedroom Villa met privézwembad. Met twee slaapkamers (één met kingsize bed en één met twee losse bedden) heb je genoeg ruimte voor een gezin of vrienden. De villa heeft een ruime buitenruimte met ligstoelen, een buitendouche en natuurlijk je eigen zwembad. En dan het uitzicht: of je nu kiest voor de versie met uitzicht op de tuinen of de variant met zeezicht, het is een plek waar je helemaal tot rust komt.

ℹ️ Bekijk dit hotel bij Vakantiediscounter, D-reizen, Sunweb, Prijsvrij, Corendon, Suntip en Beachcheck.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

3. Panorama Bungalows Resort El Gouna

Bungalows direct aan zee in El Gouna ideaal voor volwassenen
Zowel gewone hotelkamers als bungalows beschikbaar
Mooi resort met gigantische tuin, zwembad & strand
Gezellige Zeytouna Beach Bar en 5 restaurants!

Panorama Bungalows Resort El Gouna ligt midden in El Gouna en biedt verschillende bungalows met directe toegang tot water, perfect voor wie het liefst meteen een plons neemt. De Pool Bungalows (38 m²) geven direct zicht op het zwembad. Stap vanuit je kamer zo het zwembad in of geniet van het uitzicht vanaf je privéterras. Voor wie de voorkeur geeft aan iets meer exclusiviteit zijn er de Beach Bungalows en Over Water Bungalows (beide 47 m²). De Beach Bungalows bieden een ruim terras met uitzicht op de rustige lagune: perfect voor een koffietje bij zonsopgang. De Water Bungalows zijn een ervaring apart: boven het water gebouwd, met uitzicht op de lagune en een unieke kans om de visjes onder je te zien zwemmen. Ook hier geniet je vanaf je eigen terras van het water en de rust. Wil je echt uitpakken? De Honey Moon Bungalows (60 m²) hebben niet alleen een privézwembad, maar ook een jacuzzi. Ultiem voor een romantische vakantie. Of ga voor de Royal Honey Moon Bungalows (100 m²) met nog meer ruimte, een privézwembad, jacuzzi, en twee badkamers.

ℹ️ Bekijk dit hotel bij Vakantiediscounter, Corendon, Beachcheck en Suntip.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

4. Ancient Sands Golf Resort & Residences

Familievriendelijk strandresort in El Gouna voor een onvergetelijke zonvakantie
Entertainment programma tijdens het hoogseizoen
5 zwembaden (waarvan 2 grote infinity pools)
Club 88 met live muziek en gezellige hippe vakantiesfeer

Ancient Sands Golf Resort in El Gouna is een vijfsterren-oase met een spectaculair uitzicht over de lagunes en de beroemde Karl Litten-golfbaan. Hier combineer je een luxe verblijf met een potje golfen op een 12-holes baan, met de azuurblauwe Rode Zee als decor. Het resort biedt ruime kamers en villa’s, waaronder de Two-Bedroom Golf and Lagoon View Villa met een eigen plunge pool en een panoramisch dakterras. Geniet van het uitzicht op de golfbaan of de zee, terwijl je ontspant op je terras of een duik neemt in je privézwembad. Voor wie op zoek is naar een comfortabele plek om langere tijd te verblijven, zijn de One-Bedroom Apartments en Two-Bedroom Apartments perfect. Met een volledig uitgeruste keuken, ruime woonruimte en een balkon of terras dat uitkijkt over de tuin, het zwembad of de golfbaan, voelt het als een thuis ver van huis. De absolute topper is de Three-Bedroom Golf and Lagoon View Villa, met drie slaapkamers, een privézwembad en een dakterras met uitzicht op de lagunes en golfbaan. Met ruimte voor zes volwassenen en twee kinderen biedt deze villa alle luxe die je van een vijfsterrenverblijf mag verwachten.

ℹ️ Bekijk dit hotel bij Vakantiediscounter, D-reizen, Sunweb, Prijsvrij, Corendon en Suntip.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

Plaats een reactie