Mooiste 4 Cuba hotels met privé zwembad & swim-up kamers

Bekijk de beste deals bij onze partners

Ben je op zoek naar een hotelkamer met een zwembad in Cuba? In deze blog ontdek je de mooiste plekken, van swim-up kamers tot privézwembaden, verspreid over Varadero en Cayo Santa Maria. Denk aan luxe resorts zoals Paradisus Princesa del Mar in Varadero of het romantische Paradisus Los Cayos. Hier kun je vanaf je terras zo het water in duiken, of genieten van een privéplonsbad met alle rust om je heen. Ik heb alles persoonlijk voor je uitgezocht, met oog voor de ligging, de mate van privacy, de ruimte van de kamers en de grootte van de zwembaden. Of je nu zoekt naar een adults-only verblijf of iets voor het hele gezin, hier vind je de beste opties. Tip: check ook ons overzicht met swim-up kamers Malta of kies een hotelkamer met zwembad Bonaire.

Waarom een Swim-up kamer boeken in Cuba?

Reisexpert Marjon legt uit: “Omdat je met een swim up kamer Cuba op z’n best beleeft: zonnig, relaxed en altijd met een verfrissende duik binnen handbereik. Vanuit je hotelkamer met zwembad in Cuba stap je zo in je eigen plunge pool, zonder dat je eerst langs de drukke lobby of het grote zwembad hoeft.

Ideaal, want met dat tropische klimaat en die hoge luchtvochtigheid wil je niets anders dan afkoelen. Een swim-out suite geeft je net dat beetje meer vrijheid. Terwijl anderen zich druk maken om een ligbedje, neem jij gewoon een duik vanuit je eigen terras. Cuba heeft de charme van vervlogen tijden, kleurrijke steden en eindeloze stranden. En met een swim up kamer ervaar je dat alles in luxe. Na een dagje Havana of een tour in een klassieke auto is er niets beter dan thuiskomen in je eigen plunge pool. Cuba op jouw manier: dat is vakantie.”

specialist-marjon
HotelnaamKamertypeKenmerken
1. Paradisus Princesa del Mar Resort & SpaRoyal Service junior suite swim-upAdults-only, perfect voor stelletjes
2. Paradisus Los CayosParadisus Junior Suite Garden Swim UpAll-inclusive met butlerservice
3. Paradisus Varadero Resort & SpaThe Reserve Junior Suite Garden Swim-UpInclusief luxe YHI-Spa
4. Iberostar Selection Bella Vista VaraderoStar Prestige Swim OutBreakfast en lunch in panoramisch Miramar Restaurant

1. Paradisus Princesa del Mar Resort & Spa

Exclusief adults-only hotel met junior suites met swim-up in Varadero
Royal Service junior suite swim-up kamers
Presidential Suite Royal Service met privézwembad
All-inclusive met verschillende restaurants

Paradisus Princesa del Mar Resort & Spa in Varadero is een plek voor volwassenen die houden van luxe en rust. Dit adults-only resort heeft swim-up opties die het nét dat beetje extra geven. De Royal Service Junior Suite Swim-Up biedt directe toegang tot het zwembad vanaf je terras. Ideaal voor wie graag een frisse duik neemt zonder de kamer te hoeven verlaten. Naast de luxe toegang tot het water, krijg je ook een stapel extra’s: voorrang bij het reserveren van restaurants, korting op wellness, en een welkomstcocktail om je vakantie stijlvol mee te beginnen.

Wil je echt uitpakken? Kies dan de Presidential Suite Royal Service. Geen standaard swim-up, maar wel privé in overvloed. Deze suite heeft een eigen infinity pool met prachtig zeezicht. De ruimte van 2411 vierkante voet (zo’n 225 m²) biedt een eetkamer, twee badkamers met jacuzzi, en een privé tuin met palapa waar je rustig kunt ontbijten. Dit alles met de service van een persoonlijke butler die 24/7 voor je klaarstaat.

Met Royal Service geniet je van toegang tot exclusieve ruimtes en extra’s zoals premium drankjes en een gratis hydrothermale circuit in de spa. Een ultiem relaxte vakantie met alles erop en eraan, perfect voor wie niets aan het toeval over wil laten.

ℹ️ Bekijk dit hotel bij Vakantiediscounter, D-reizen, Prijsvrij en Suntip.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

2. Paradisus Los Cayos

Swim-up suites mét butlerservice in Cayo Santa Maria
Verschillende suites met swim-up functie
Toegang tot privé zwembad vanaf je eigen terras
Royal Service: inclusief butlerservice

Paradisus Los Cayos heeft een duidelijke troef: swim-up kamers die je vakantie net dat beetje extra luxe geven. In de Paradisus Junior Suite Garden Swim Up stap je zo vanaf je terras het zwembad in. Deze kamers van 47 m² zijn voorzien van een king-size bed en een moderne badkamer met een ligbad. Ook een dagelijkse aanvulling van de minibar en een koffie- en theeservice ontbreken niet. Je kijkt uit over de tuin en het zwembad, ideaal voor een relaxte start van de dag.

Wil je nog wat meer luxe? Ga dan voor de The Reserve Junior Suite Garden Swim Up. Je krijgt dezelfde royale 47 m², maar met toegang tot extra exclusieve The Reserve-diensten. Deze kamers combineren een lounge-slaapkamer met een geïntegreerd bad, een terras in de tuin en directe toegang tot de swim-up pool. Familie in tow? Tegen een meerprijs kun je gebruikmaken van Family Concierge services.

Voor de echte luxezoekers is er de The Reserve Master Suite Garden Swim Up. Met 102 m² aan ruimte is dit de grootste optie, ideaal voor gezinnen en koppels die nét dat beetje extra willen. Direct toegang tot het zwembad, een ruime lounge en alle The Reserve-voordelen maken dit de ultieme swim-up ervaring bij Paradisus Los Cayos.

ℹ️ Bekijk dit hotel bij Vakantiediscounter, D-reizen, Prijsvrij en Suntip.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

3. Paradisus Varadero Resort & Spa

5-sterren luxe met swim-up kamers of villa met privé zwembad in Varadero
3 verschillende swim-up suite met luxe terras
Garden Villa Royal Service van liefst 300m2 groot
YHI-spa inclusief fitnesscentrum

Paradisus Varadero Resort & Spa is een all-inclusive parel in Cuba, direct aan het Punta Francés strand. Dit resort biedt luxe swim-up kamers die perfect zijn voor wie van comfort en privacy houdt. Het hotel richt zich op gezinnen en stelletjes die net dat beetje extra willen tijdens hun vakantie.

The Reserve Junior Suite Garden Swim-Up is ideaal voor families. Met 58 m² heb je hier genoeg ruimte, inclusief een terras dat direct toegang geeft tot het zwembad. Geniet van het uitzicht op de tuin, en je hebt ook een aparte eetkamer met een sofa. Inclusief toegang tot de exclusieve The Reserve en Concierge services.

Voor wie wat meer ruimte zoekt, is er de The Reserve 1 Bedroom Master Suite van 113 m². Deze suite heeft een eigen lounge, eetkamer, en een terras met directe toegang tot het zwembad. Hier kun je relaxen op een Bali bed of afkoelen onder de buitendouche. Ideaal om helemaal tot rust te komen met het gezin. Wil je het nóg ruimer? De The Reserve 2 Bedroom Master Suite van 171 m² biedt twee slaapkamers, aparte badkamers en een royale lounge. Met een verblijf van 5 nachten of meer krijg je zelfs luchthaventransfers.

En dan is er de absolute topper: de Garden Villa Royal Service. Deze villa van 300 m² biedt een privézwembad, zeezicht en een whirlpool. Hier geniet je van totale privacy, exclusief voor volwassenen. Perfect voor wie zich helemaal wil laten verwennen.

ℹ️ Bekijk dit hotel bij Vakantiediscounter, D-reizen, Prijsvrij en Suntip.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

4. Iberostar Selection Bella Vista Varadero

40m2 swim-out kamers met exclusieve voordelen in Varadero
Exclusief ontbijt en lunch in Miramar restaurant
Luxe uitgeruste swim-out kamers
Adults-only met Star Prestige-voordelen

Iberostar Selection Bella Vista Varadero, gelegen aan het strand van Varadero, heeft een exclusieve optie voor wie nét wat meer wil: de Star Prestige Swim Out-kamers. Deze kamers liggen op de begane grond, direct aan het Star Prestige-zwembad. Vanuit je kamer stap je zo het water in, ideaal voor een frisse duik zodra je wakker wordt. De kamers zijn 40 m² groot en uitgerust met een comfortabel kingsize, queensize of twin bed. En voor de luxe-liefhebbers zijn badjassen, slippers, en een ruime badkamer met douche of bad standaard.

Dit is een adults-only kamer (vanaf 16 jaar) en biedt ook toegang tot de speciale Star Prestige-voordelen. Denk aan ontbijt en lunch in het panoramische Miramar Restaurant en voorrang bij de reserveringen in de à la carte restaurants. Extra fijn voor wie graag een plekje in dat populaire restaurant wil scoren. De kamer heeft een eigen tv, minibar en een luxe badkamer.

Naast de swim-out kamers heeft het hotel meerdere zwembaden, waaronder een apart kinderbad, en een breed aanbod aan buffet- en à la carte restaurants. Dankzij de all-inclusive formule kun je zorgeloos genieten van maaltijden, drankjes en snacks.

ℹ️ Bekijk dit hotel bij Vakantiediscounter, D-reizen, Prijsvrij en Suntip.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

Plaats een reactie