Top 5 hotels met privézwembad op Menorca + swim-up kamers

Bekijk de beste deals bij onze partners

Menorca, het buggy-eiland van de Balearen, is een droom voor wie houdt van zon, zee én luxe. Wil je een hotelkamer met een eigen zwembad, zodat je in alle rust kunt plonzen? Dan zit je hier goed. In badplaatsen zoals Punta Prima, Cala’n Bosch en Sant Tomás vind je geweldige resorts met swim-up kamers en privézwembaden. Denk aan de stijlvolle suites van Lago Resort Menorca, het luxe Barcelo Nura of de ruime villa’s van Villa Le Blanc. Wij snappen dat je geen gedoe wil als je reist met kids. Daarom bieden wij hier alleen de beste resorts waarbij we gekeken hebben naar privacy, ligging, en andere faciliteiten. Zo hoef jij alleen nog maar te kiezen waar je straks je duik neemt. Tip: lees ook onze blog over swim-up kamers El Gouna of informeer naar een hotelkamer met zwembad Malta.

Waarom een Swim-up kamer boeken op Menorca?

Reisexpert Anne-Wil legt uit: “Heel simpel. Dit eiland staat bekend om zijn rust, en met zo’n kamer maak je dat helemaal waar. Je eigen stukje water, direct vanuit je hotelkamer. Geen strijd om dat laatste ligbed. Een hotelkamer met zwembad in Menorca betekent dat jij je eigen verkoeling hebt, precies wanneer jij dat wil.

Ideaal met die zomerse temperaturen die makkelijk de 30 graden aantikken. Of je nu kiest voor een compacte plunge pool om snel af te koelen, of een royale swim-out suite waar je zo het zwembad in glijdt, je hebt altijd dat stukje privacy. Na een dag verkennen van die idyllische baaitjes en oude stadjes is er niks beters dan een verfrissende duik.”

specialist-anne-wil
HotelnaamKamertypeKenmerken
1. Villa Le BlancSupreme with Terrace Tub + Master Suite with Private Pool and Sea ViewLuxe kamers met moderne inrichting
2. Hotel Zafiro MenorcaOne bedroom Swim Up SuitesKindvriendelijk gezinshotel voor een onvergetelijke familievakantie
3. Barcelo NuraJunior Suite with Swimming Pool + Deluxe Room with Swimming PoolModern nieuw vakantiecomplex
4. Lago Resort Menorca – Suites del LagoPrivate Pool Room + Private Pool Suite (ook een Marina View met Jacuzzi)Alleen voor volwassenen
5. Insotel Punta Prima PrestigePrestige Suite Private PoolRecent nieuw aquapark geopend

1. Villa Le Blanc Gran Meliá

Exclusief vakantieresort in Sant Tomàs met wellness
Uniek uitzicht bij de Rooftop bar met Rooftop pool
Geweldige Thai Room Spa & Wellness om te ontspannen
Dineren bij S’Amarador, Saó, Nivi en Formaje x Gran Meliá

Villa Le Blanc Gran Meliá in Menorca is voor luxezoekers die direct aan zee willen verblijven, met zicht op het blauwe water van Santo Tomás. Hier draait het om exclusiviteit, stijl en vooral ontspannen. Master Suite met Privézwembad en Zeezicht is dé eyecatcher. Op de begane grond en eerste verdieping krijg je een eigen zwembad met uitzicht op de Middellandse Zee. Hier kun je in alle rust genieten van de zon en de serene sfeer van Menorca. De Presidential Suite Sea View met Privézwembad gaat nog een stapje verder. Met 200 m² aan luxe, een ruim terras en een privézwembad dat uitkijkt over de eindeloze zee, is dit de top van luxe in Menorca. Daarnaast is er de Penthouse Sea View met Privé Dakterras. Dit biedt toegang tot het adults-only rooftop zwembad van het hotel, samen met een privéterras van 179 m², compleet met eethoek en waanzinnig uitzicht op zee. Het geweldig uitzicht op zee hier is ook een aanrader. De stranden zijn mooi en er is veel animatie aanwezig voor iedereen die wat amusement wil tijdens het verblijf.

ℹ️ Bekijk dit hotel bij Vakantiediscounter, D-reizen, Vakanties.nl en Suntip.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

2. Hotel Zafiro Menorca

Populair 4-sterren hotel in Cala’n Bosch ideaal voor gezinnen
Grote ruime familiekamers en kindvriendelijke faciliteiten
Heerlijk eten bij het Caprice Restaurant Buffet
Gezelligheid bij de La Palapa Pool Bar & Babalu Bar-Cafe

Zafiro Menorca is dé plek om tot rust te komen op het kalme Menorca. Dit viersterrenresort ligt vlak bij Cala’n Bosch en is een favoriet onder gezinnen. De echte pareltjes hier? De One bedroom Swim Up Suites. Deze kamers bieden 46,7 m² aan ruimte, met een kitchenette, een comfortabele woonkamer en directe toegang tot een semi-privé zwembad vanaf je eigen terras. Rol zo vanuit je bed het water in voor een ontspannen ochtendduik. De Swim Up Suites zijn perfect voor wie lekker lang wil luieren aan het water, zonder de drukte van een gedeeld zwembad. Elke suite is net even anders ingericht, afhankelijk van waar je zit, maar ze hebben allemaal hetzelfde doel: het maximale uit je buitenleven halen. Ook biedt het resort de One Bedroom Private Garden Suite aan met een eigen tuin, terras en een hangmat. Ideaal als je liever wat extra privacy hebt terwijl je geniet van het eilandgevoel. Met genoeg ruimte voor maximaal vier personen, zijn deze suites een fijne keuze voor gezinnen die in alle rust willen genieten.

ℹ️ Bekijk dit hotel bij Vakantiediscounter, D-reizen, Sunweb, Prijsvrij, Vakanties.nl en Suntip.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

3. Barcelo Nura

Luxe all inclusive hotel in Punta Prima
128 ruime kamers waarvan er 45 directe toegang hebben tot het zwembadwater
3 grote zoetwaterbaden omgeven door ligbedden en parasols voor schaduw
Restaurante Sa Tanca, B-Heaven Rooftop Bar & Loungue en Llimona!

Barceló Nura, een vijfsterren toevluchtsoord aan de zuidkust van Menorca, biedt alles wat je zoekt voor een luxe vakantie. Het hotel ligt in Biniancollet, vlak bij de populaire stranden van Punta Prima en op 9 kilometer van Mahón. De Deluxe Room with Swimming Pool en de Junior Suite Room with Swimming Pool zijn de echte pareltjes. Beide kamers hebben direct toegang tot een semi-privé zwembad, waar je vanaf je eigen terras zo in het water plonst. De Deluxe Room met zwembad is stijlvol ingericht, met een geïntegreerde woonkamer en een tuin waar je in alle rust kunt ontspannen. De Junior Suite Room met zwembad biedt net wat meer ruimte, inclusief een ruime woonkamer en een terras dat perfect is voor een avondje relaxen na een lange dag eilandverkennen. Naast deze geweldig kamers heeft Barceló Nura drie grote buitenzwembaden, een modern wellnesscentrum met spa en een volledig uitgerust fitnesscentrum. Dankzij het all-inclusive arrangement hoef je nergens aan te denken, behalve aan je volgende duik in het zwembad. En vergeet niet het restaurant op het dak te bezoeken voor een spectaculair uitzicht over zee.

ℹ️ Bekijk dit hotel bij Vakantiediscounter, D-reizen, Sunweb, Prijsvrij en Suntip.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

4. Lago Resort Menorca – Suites del Lago

Adults only hotel in Cala’n Bosch voor een ultieme zonvakantie
100+ nieuwe & hippe suites met relaxte resort-vibe
3 restaurants en een luxe wijnbar (logies + ontbijt)
Op 350 meter afstand van een prachtig zandstrand

Suites del Lago in het Lago Resort Menorca, is puur genieten voor volwassenen. Dit eco-vriendelijke 5-sterren hotel ademt Menorcaanse charme, met een sterke focus op duurzaamheid. Gelegen aan de jachthaven van Cala’n Bosch, zit je hier midden in de rust, op slechts 10 minuten van het historische Ciudadela. Voor de echte waterratten zijn de Private Pool Room en de Private Pool Suite de kamers om voor te gaan. De Private Pool Room is ingericht in gezellige Menorcaanse stijl en heeft een privézwembad op je eigen terras, inclusief waterstoelen om lekker in weg te zakken. Voor wie nét dat beetje meer luxe zoekt, biedt de Private Pool Suite een ruime suite met een aparte woonkamer en een privézwembad met ingebouwde ligbedden. Geniet hier van het uitzicht terwijl je letterlijk in het water ligt te relaxen. Liever bubbelen? Kies dan de Marina View met jacuzzi. Vanaf je balkon geniet je van het uitzicht op de jachthaven van Cala’n Bosch terwijl je ontspant in je eigen jacuzzi. Suites del Lago heeft ook een verwarmd Thalasso-zwembad met swim-up bar, perfect voor een cocktail zonder het water te verlaten. Met een culinaire tour langs de 24 bars en restaurants, waaronder een Japans-Menorcaans restaurant van een Michelin-ster chef, hoef je hier nooit ver te zoeken naar iets lekkers.

ℹ️ Bekijk dit hotel bij Vakantiediscounter, D-reizen, Sunweb, Prijsvrij en Vakanties.nl.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

5. Insotel Punta Prima Prestige & Spa

Kindvriendelijk 5-sterren familiehotel in Punta Prima met geweldig uitzicht
 All-Inclusive arrangement voor ontbijt, lunch & diner
Restaurants Nura & Sa Sivina + leuke Pool Bar Sa Talaia!
Nieuw “Insi Splash Park” en “Insi Club” voor kinderen

Insotel Punta Prima Prestige Suites & Spa biedt ultieme luxe aan de rustige kust van Punta Prima. Hier draait alles om ruimte en comfort, met 62 royale Prestige Suites, volledig gerenoveerd in 2023. De echte topper? De Prestige Suite Private Pool. Met 121 m² aan ruimte en een privézwembad van 44 m² heb je hier je eigen paradijsje. Ontspan op de ligbedden in het water of geniet van de ruime chill-out terras met daybed en parasol. De suite is van alle gemakken voorzien, met een aparte woonkamer, een kingsize bed en directe toegang tot het terras vanuit zowel de slaapkamer als de woonkamer. Een andere optie is de Prestige Suite Roof Top Sea View. Deze suite van 92 m² heeft een dakterras van 35 m² met een groot hydromassagebad en een adembenemend uitzicht over de Middellandse Zee. Alle suites bieden toegang tot het Prestige Spa Menorca, zodat je na een dag aan je eigen zwembad of strand ook nog even kunt genieten van extra ontspanning. Heerlijk uit eten kan bij restaurant Nura of Sa Savina, waar je geniet van uitzicht op zee tijdens het eten.

ℹ️ Bekijk dit hotel bij Vakantiediscounter, D-reizen, Prijsvrij en Suntip.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

Plaats een reactie