Swim-up kamer op Aruba? Bekijk top-5 kamers met privézwembad

Bekijk de beste deals bij onze partners

Aruba is het eiland van de wuivende palmbomen en de witte stranden. Voor wie net dat beetje extra zoekt tijdens zijn vakantie, zijn swim-up kamers dé perfecte keuze. Ik ben op pad gegaan op dit zonnige eiland en heb in dit artikel de mooiste hotels met swim-up kamers voor je uitgezocht. Ik heb gelet op alles wat je verblijf onvergetelijk maakt: van een royaal zwembad voor de deur tot de ruimte van de kamer en natuurlijk een beetje privacy. De absolute toppers heb ik voor je op een rij gezet in deze blog. Tip: klik ook verder naar de swim-up kamers Cuba of overnacht in een hotelkamer met zwembad El Gouna.

Waarom een Swim-up kamer boeken op Aruba?

Reisexpert Hans legt uit: “Nou, het eiland heeft zon, zee, en… nog meer zon. Met een swim up kamer in Aruba rol je zo je bed uit en plons je direct je eigen plunge pool in. Ideaal met die constante 30 graden en het altijd zonnige klimaat.

Een hotelkamer met zwembad in Aruba geeft je de kans om te ontsnappen aan de drukte van het grote zwembad. Je eigen stukje water, zonder rijen voor de ligbedden. Een swim-out suite is meer dan alleen luxe, het is pure vrijheid. Geen gesjouw met opblaasbare flamingo’s of handdoekgevechten om een bedje. Gewoon jij, je drankje, en die azuurblauwe Arubaanse hemel. Perfect voor de relaxte reiziger die net even wat extra’s wil. Plus, vanuit je swim up kamer in Aruba stap je zo in de actie als je wilt, maar chill je net zo makkelijk in alle rust. Klinkt goed, toch?”

specialist-hans
HotelnaamType*****ScoreGrootte
1. Boutique Hotel Swiss Paradise Aruba Villas and SuitesBoetiekhotel4 sterren9,6/10,02-9 personen
2. Blue ResidencesAppartementen5 sterren8,4/10,04-8 personen
3. Tierra Del Sol Resort & GolfVilla’s5 sterren8,8/10,04-12 personen
4. Diamante 165 Luxury Villa with Private PoolVakantiehuis4 sterren9,4/10,06 personen
5. Casa OpalVakantiehuis4 sterren9,5/10,06 personen

1.Boutique Hotel Swiss Paradise Aruba Villas and Suites

Prachtig boetiekhotel in Palm-Eagle Beach met mooie groene tuin

Boutique Hotel Swiss Paradise Aruba Villas and Suites ligt net buiten Palm Beach. Hier draait het om kleinschaligheid en persoonlijke service. De echte pareltjes voor wie houdt van wat luxe? De villa’s en suites met direct zwembadtoegang en privé hot tubs. De “Villa 3 aan het Zwembad met Privétuin en XXL Hot Tub” is ideaal voor gezinnen of groepen tot 9 personen. Je geniet hier van een ruime tuin, eigen hot tub, en directe toegang tot het zwembad. Nog meer privacy? Kies dan voor de “Suite met Zwembad en Eigen Hot Tub XXL in de Tuin”. Hier heb je een privé tuin, een XXL hot tub, en een gedeeld zwembad vlakbij. De kamers zijn compleet uitgerust met airco, flatscreen-tv, en een handige kitchenette met koelkast en kookplaat. Ideaal om zelf een ontbijt of snack klaar te maken. De ligging is rustig, maar binnen 10 minuten zit je op Palm Beach of een van de nabijgelegen stranden. Het complex biedt fiets- en autoverhuur, zodat je makkelijk de rest van Aruba kunt verkennen. Geen grootschalig resortgedoe hier, maar kleinschalig genieten in stijl, met de gastvrijheid van Jürg en zijn team altijd binnen handbereik.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

2.Blue Residences

Moderne Arubaanse vakantie-appartementen voor jong en oud

Blue Residences in Palm Beach is de plek voor wie op zoek is naar een luxe vakantie met uitzicht op zee. De appartementen variëren van één tot drie slaapkamers en hebben allemaal een balkon met zicht op de azuurblauwe oceaan. Een groot pluspunt is de optie van appartementen met een privé bubbelbad, zoals het “Appartement met 1 Slaapkamer en Bubbelbad” of het “Appartement met 3 Slaapkamers en een Spabad”. Ideaal voor wie graag een relaxmomentje in alle rust heeft. De units zijn uitgerust met airconditioning, een tv en soms zelfs een volledig ingerichte keuken. Handig als je liever zelf een maaltijd klaarmaakt. Geen zin om te koken? Er zijn genoeg restaurants binnen een straal van 2 km. Voor een dagje strand hoef je ook niet ver te gaan: Eagle Beach ligt op slechts 1,5 km afstand. Of duik in het zwembad op het terrein als je liever dichtbij blijft. Je bent ook in no-time op het vliegveld, want de internationale luchthaven Koningin Beatrix ligt op slechts 8 km. Gratis parkeren maakt het verblijf nog makkelijker voor wie een huurauto heeft.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

3.Tierra Del Sol Resort & Golf

Luxe vakantievilla’s aan de kust

Tierra Del Sol Resort & Golf is dé plek voor wie houdt van golfen en de zon. Hier verblijf je midden in 600 hectare ongerepte natuur in het noordwesten van Aruba. Het resort biedt een indrukwekkende selectie villa’s en appartementen, waarvan vele met een eigen zwembad. Kies bijvoorbeeld voor de “Villa met 2 Slaapkamers en Eigen Zwembad (Oleander 18)” of de “Villa met 4 Slaapkamers en Eigen Zwembad (Trinitaria 54)”. Perfect als je een groep bent of met het gezin reist en wat extra ruimte wilt. Deze villa’s zijn ruim, met een volledig uitgeruste keuken, comfortabele woonruimte, en een privézwembad waar je lekker kunt loungen in de Caribische zon. Vanuit de meeste accommodaties heb je uitzicht op de golfbaan, de prachtige natuur of de helderblauwe zee. Er is ook nog het Clubhouse met zwembad en hot tub. Golfers kunnen hun hart ophalen op de 18-holes PGA golfbaan, ontworpen door Robert Trent Jones II. De beveiliging is 24/7 aanwezig, en schoonmaak vindt om de 48 uur plaats, zodat je verblijf altijd tiptop in orde is. Een huurauto is handig om de nabijgelegen stranden zoals Arashi Beach te ontdekken.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

4.Diamante 165 Luxury Villa with Private Pool

Premium vakantiehuis nabij Palm-Eagle Beach voor gezinnen

Diamante 165 Luxury Villa met privézwembad is een luxe villa in de chique Gold Coast-gemeenschap van Palm-Eagle Beach. Hier krijg je een ruime villa van 225 m², compleet met drie slaapkamers en drie badkamers. De villa biedt alles wat je nodig hebt voor een zorgeloos verblijf: airconditioning, een volledig uitgeruste keuken met vaatwasser, koelkast en oven, en een knusse woonkamer met kabel-tv. Vanaf het balkon heb je een heerlijk uitzicht over de omgeving, terwijl je op de patio geniet van je eigen privézwembad en barbecue. De villa ligt op korte afstand van de noordelijke stranden van Aruba, zoals Boca Catalina (1,7 km) en Malmok (1,9 km). Voor golfliefhebbers is Tierra del Sol Golf Course op slechts 12 minuten lopen. De locatie biedt de perfecte mix van rust en bereikbaarheid, met de levendigheid van Palm Beach op rijafstand. En als je toch een auto hebt, kun je gebruikmaken van de gratis privéparkeerplaats. Het terrein wordt goed onderhouden, met tuinieren en zwembadonderhoud tijdens je verblijf. Handdoeken en beddengoed worden geregeld, zodat je je nergens druk over hoeft te maken. Met gratis WiFi en alle comfort voelt het als je eigen luxe huis in de Caribische zon.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

5.Casa Opal

Unieke vakantievilla in Aruba met 3 slaapkamers en groot terras

Casa Opal is een moderne villa met tropische flair, op slechts 5 minuten rijden van het levendige Palm Beach. Hier verblijf je in een comfortabele villa met drie slaapkamers, ideaal voor gezinnen of een groep vrienden. Het privézwembad is omgeven door een grote tuin, waar je heerlijk kunt ontspannen op de patio. De buitenruimte heeft een eettafel en zitplek, perfect voor een (BBQ) maaltijd in de openlucht. Binnen biedt de villa alles wat je nodig hebt: airconditioning, een gezellige woonruimte met een 45-inch flatscreen-tv en een volledig uitgeruste keuken. Van een vaatwasser en magnetron tot een koffiezetapparaat en oven, de keuken is compleet, zodat je zelf je maaltijden kunt bereiden. Even geen zin om te koken? De beste restaurants van Aruba zijn binnen enkele minuten rijden te bereiken. Een supermarkt is vlakbij voor als je liever zelf boodschappen doet. De locatie is ideaal voor golfers, want binnen 2 minuten sta je al op de Tierra del Sol golfbaan. Casa Opal biedt ook gratis parkeren, en het centrum van Oranjestad en de luchthaven zijn slechts een kwartiertje rijden.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

Plaats een reactie