5x hotels met swim-up kamers in Marokko: je eigen zwembad!

Bekijk de beste deals bij onze partners

Op zoek naar de mooiste hotelkamers met zwembad in Marokko? In deze blog vind je alles, van swim-up kamers tot privézwembaden, verspreid over Marrakech en Taghazout. Geniet van een luxe duik direct vanaf je terras bij Be Live Collection Marrakech of kom tot rust met een eigen zwembad bij Riu Palace Tikida Taghazout. Of je nu op zoek bent naar een romantisch adults-only verblijf of een familievriendelijke suite, ik heb alles handmatig voor je uitgezocht. Ik lette op de ligging, privacy, de ruimte van de kamers en de grootte van de zwembaden. Dus dit is echt een Handpicked met de beste hotels en resorts waar je geniet van je eigen zwembad! Tip: check ook swim-up kamers Menorca of verblijf in een hotelkamer met zwembad Cuba.

Waarom een Swim-up kamer boeken in Marokko?

Reisexpert Michiel legt uit: “Dat is vrij duidelijk! Je loopt letterlijk vanuit je hotelkamer met zwembad in Marokko zo het verkoelende water in. Geen gedoe met handdoeken en bedjes reserveren. Ideaal in het hete Marokkaanse klimaat.

Een swim-out suite biedt je de ultieme privacy. Geniet van je eigen plunge pool, perfect voor een relaxmoment na een dag verkennen. En als je na een zonovergoten dag niet wilt verdwalen in een resort, dan is een kamer met directe toegang tot het zwembad de beste keuze. Marokko heeft meer te bieden dan alleen prachtige stranden. De cultuur, de natuur, en de heerlijke keuken maken het een unieke vakantiebestemming.”

specialist-michiel
HotelnaamKamertypeKenmerken
1. White Beach ResortSwim Up Garden ViewAdults-only (vanaf 16 jaar)
2. Be Live Collection MarrakechSuperior Swim Up RoomsTopplek tussen de palmbomen
3. TUI Blue Riu Tikida GardenDouble room Swim-Up (32m2)Toegang tot meerdere zwembaden
4. Medina GardensJunior Suite Swim-up7 suites op begane grond met gedeeld zwembad
5. Riu Palace Tikida TaghazoutJunior Suite Swim-Up – Adults Only Grote kamer (90m2) met kingsize bed

1. White Beach Resort

Adults-only hotel met swim-up kamers in Taghazout
Swim Up Garden View kamers met toegang tot zwembad
5-sterren luxe met privétoegang tot het strand
Lekker rustig dankzij adults-only formule

White Beach Resort in Taghazout (van de Pickalbatros-keten) is de ideale plek voor volwassenen die op zoek zijn naar een luxe vakantie. Dit 5-sterrenresort, alleen toegankelijk voor gasten vanaf 16 jaar, ligt op steenworp afstand van het strand van Agadir. Maar de echte parel hier? De Swim Up Garden View kamers. Vanuit je kamer stap je zo je eigen zwembad in. Geen gezeul met handdoeken, geen gedoe met ligbedden reserveren—gewoon je eigen rustige plek aan het water, direct vanaf je terras. En dat alles met een prachtig uitzicht op de fraaie tuin.

De kamers zijn modern en stijlvol ingericht, met uitzicht op de groene tuinen van het resort. En met de Swim Up kamers heb je niet alleen een zwembad voor de deur, maar ook toegang tot alle luxe voorzieningen die het hotel biedt. Denk aan een butlerservice en toegang tot de exclusieve VIP-lounge.

Het resort biedt een all-inclusiveformule, met maaltijden in het hoofdrestaurant Culina en drie andere restaurants, zoals het à-la-carte Marokkaanse restaurant Azha en het Italiaanse buffetrestaurant Alfredo. Je kunt ook terecht bij de poolbar voor een snelle snack of een cocktail aan het strand. Voor wie van luxe houdt, maar ook van dat tikkeltje extra comfort, zijn de Swim Up kamers van White Beach Resort een schot in de roos.

ℹ️ Bekijk dit hotel bij Vakantiediscounter, D-reizen, Prijsvrij en Suntip.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

2. Be Live Collection Marrakech

Geniet van je swim-up kamer tussen de palmbomen in Marrakech
Een oase met duizenden palmbomen
Moderne, ruime en lichte swim-up kamers
Complete Spa van 1.000m2: ultieme wellness

Be Live Collection Marrakech weet precies wat een luxe vakantie inhoudt. In dit adults-only vijfsterrenhotel, net buiten het bruisende centrum van Marrakech, geniet je van rust, ruimte en ontspanning. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de swim-up kamers.

De Superior Swim Up Rooms zijn speciaal voor wie geen seconde wil verspillen tussen kamer en zwembad. Deze kamers liggen op de begane grond en hebben een privéterras met directe toegang tot het zwembad (zie foto). Hoe fijn is het dat je ’s ochtends alleen maar de deuren van je kamer hoeft te openen om het zwembad in te duiken? Het ziet er nog prachtig uit ook, bekijk de foto maar!

De kamers zijn ruim en licht, met een badkamer waar je zowel een douche als een bad vindt. Je hebt hier alle gemakken, van airco tot gratis WiFi, en zelfs een badjas en slippers om in stijl rond te lopen. Je kunt zien dat ze tot in detail hebben nagedacht hoe ze jou een droomvakantie kunnen bieden.

Het hotel biedt daarnaast all-inclusive maaltijden en drankjes, diverse sportmogelijkheden en een wellnesscentrum. Of je nou liever luiert aan het verwarmde buitenzwembad of jezelf in het zweet werkt in de fitnessruimte—hier kan het allemaal.

ℹ️ Bekijk dit hotel bij Vakantiediscounter, D-reizen, Prijsvrij en Suntip.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

3. TUI Blue Riu Tikida Garden

Prachtig resort net buiten het bruisende Marrakech met fijne tuin
Prachtig resort in Marokkaanse stijl
Schitterende tuin omringd door palmbomen
Double Room Swim-Up met lekker veel privacy

TUI BLUE Riu Tikida Garden, een adults only hotel, biedt precies wat je zoekt als je toe bent aan ontspanning en luxe. Op zo’n zes kilometer van het levendige Marrakech vind je hier rust en comfort tussen de palmbomen. Maar het echte paradepaardje? De Double Room Swim-Up. Deze kamer van 32 m² is jouw persoonlijke oase met twee eenpersoonsbedden, een sofa in de zithoek, airconditioning en satelliet-tv. Maar het draait natuurlijk om het terras: je stapt vanaf hier zo het gedeelde zwembad in. Geen handdoek gevecht in de vroege ochtend; je hebt direct toegang tot je eigen stukje verkoeling.

Het hotel zelf doet er alles aan om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. De hamam is er voor een flinke portie ontspanning, en als je liever in beweging blijft, zijn er tennisbanen en een fitnesscentrum. Na een dag relaxen of sporten schuif je aan bij het buffet en geniet je ’s avonds van live muziek en entertainment. En een extra pluspunt: Riu Tikida Garden heeft een eco-label, dus je geniet hier met een goed gevoel van een duurzame vakantie.

ℹ️ Bekijk dit hotel bij Vakantiediscounter, D-reizen, Prijsvrij en Suntip.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

4. Medina Gardens

7 exclusieve swim-up kamers met gedeeld zwembad in Marrakech
Exclusieve swim-up kamers aan gedeeld zwembad
Fraai terras met luxe ligbedjes en zitgdeelte
Ook mogelijkheid voor kamers met een jacuzzi

Medina Gardens in Marrakech is een adults-only hotel waar je na een dagje door de drukke souks van Marrakech heerlijk kunt ontspannen. Hier geen schreeuwende kinderen, maar wel een oase van rust in een prachtige, groene tuin. Voor wie echt luxe zoekt, is er de Junior Suite Swim-up. Deze suite heeft directe toegang tot een gedeeld zwembad—slechts 7 suites delen het water, dus geen massaal gedoe. Vanaf je eigen houten terras met comfortabele ligbedden en een zitje, stap je zo met een zwemtrap het zwembad in. Geniet van het uitzicht op de tuin terwijl je in alle rust een boek leest of een drankje doet.

Liever een jacuzzi? Kies dan voor een van de kamers met een privé jacuzzi, zoals de Jacuzzi Room with Balcony of de Junior Suite Jacuzzi Pool View. Of ga all-out met de Presidential Suite—deze heeft niet alleen een jacuzzi op het terras, maar ook toegang tot datzelfde gedeelde zwembad. Dit alles in een moderne, Marokkaanse setting, waarbij authenticiteit en comfort perfect samenkomen. Plus, je staat binnen vijf minuten op het bekende Djemaa el Fna plein. Perfect voor een combinatie van cultuur snuiven en relaxen.

ℹ️ Bekijk dit hotel bij Vakantiediscounter, D-reizen, Prijsvrij en Suntip.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

5. Riu Palace Tikida Taghazout

Mega grote en super-de-luxe swim-up kamers in Taghazout
XXL-swim-up kamer van 90m2
5 buitenzwembaden en 2 infinity pools
“Tikida SPA” Wellnesscentrum en gratis gym

Riu Palace Tikida Taghazout ligt aan de baai van Taghazout, met uitzicht op de Atlantische Oceaan. Dit vijfsterrenresort heeft alles in huis voor een luxe vakantie, van kinderanimatie tot adults-only voorzieningen. Maar dé highlight hier? De Junior Suite Swim-Up – Adults Only. Met 90 m² aan ruimte, een aparte woonkamer en een kingsize bed van 200×200 cm, is dit de kamer waar je wilt zijn. Het grote pluspunt? Vanaf je terras stap je zo het zwembad in. Je moet dit eigenlijk een keer meegemaakt hebben, want dan weet je pas hoe ontzettend fijn dat is.

De swim-up kamers zijn exclusief voor gasten van 18 jaar en ouder, wat zorgt voor een rustige en ontspannen sfeer. Elke suite is uitgerust met airconditioning, een minibar, satelliet-tv en een moderne badkamer met zowel een douche als een bad. De waterkoker en een comfortabel zitgedeelte maken het af. Een drankje op je terras, voeten in het zwembad—dat is pas genieten.

Verder biedt Riu Palace Tikida Taghazout vijf buitenzwembaden, waaronder twee infinity pools (alleen voor volwassenen). Of ontspan in de Tikida Spa met hammam, massages en meer. Culinair kom je hier ook niets tekort, met keuze uit vier restaurants, waaronder een Marokkaans à la carte restaurant en diverse bars.

ℹ️ Bekijk dit hotel bij Vakantiediscounter, D-reizen, Prijsvrij en Suntip.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

Plaats een reactie