Top 6 swim-up kamers op Kaapverdië: hotels met eigen zwembad

Bekijk de beste deals bij onze partners

Zoek jij een vakantie in Kaapverdië, maar mag het wel wat exclusiever? Hier vind je een selectie aan hotels met swim-up kamers, waar je zo vanaf je terras het water in duikt, én kamers met een privé- of gedeeld zwembad. Van de luxe van Riu Palace Boavista op Boa Vista tot het adults-only TUI Blue Cabo Verde in Santa Maria op Sal. Of je nu een romantisch verblijf zoekt of iets voor het hele gezin, ik heb alle opties persoonlijk geselecteerd. Daarbij letten we op ligging, privacy, de grootte van de kamer en het zwembad! Alvast veel voorpret gewenst en ik hoop dat ik het juiste pareltje voor jullie geselecteerd heb! Tip: check ook ons overzicht met swim-up kamers Aruba of kies een hotelkamer met zwembad Menorca.

Waarom een Swim-up kamer boeken in Kaapverdië?

Reisexpert Marjon legt uit: “Omdat je simpelweg het beste van twee werelden krijgt: luxe en gemak. Met een hotelkamer met zwembad op Kaapverdië stap je zo vanuit je kamer in het water. Geen gedoe met handdoeken of ligbedden, gewoon relaxen wanneer jij dat wilt. De swim-out suite met eigen plunge pool is de perfecte plek om even bij te komen van de zon.

Kaapverdië heeft een heerlijk tropisch klimaat, waardoor je het hele jaar door van je privé zwembad kunt genieten. De adembenemende stranden, de vriendelijke bevolking en de unieke cultuur maken deze bestemming onweerstaanbaar. Of je nu wilt duiken, wandelen of gewoon chillen, het kan allemaal. Boek die swim up kamer en ervaar de ultieme vakantie.”

specialist-marjon
HotelnaamKamertypeKenmerken
1. Melia Tortuga Beach3-Bedroom Villa + 4-Bedroom VillaPopulair all inclusieve familiehotel
2. Riu Palace BoavistaDouble room Swim-Up – Adults onlySpeciaal gedeelte voor volwassenen
3. TUI Blue Cabo VerdeSwim-up Deluxe Double Room with Terrace + Oceanfront Whirlpool BathModern strandresort met rustige sfeer
4. Melia LlanaThe Level Swim-up + The Level Room Ocean View with WhirlpoolGeweldige á la carte restaurants!
5. Riu Palace Santa MariaDouble with private pool (Adults Only)Kindvriendelijk resort met aquapark
6. Riu KaramboaDouble Room Swim-UpNieuw gerenoveerd 5-sterren hotel

1. Melia Tortuga Beach

Kindvriendelijke familiehotel in Santa Maria voor een heerlijke zonvakantie
Pasta Nostra, Aqua Nikkey & O’Grille Beach Restaurant
Kids Club en 2 speciale kinderzwembaden
Premium YHI Spa en eigen Fitness & Gym

Meliá Tortuga Beach op Sal is een luxe resort voor jong en oude. Dit resort biedt verschillende verblijven met directe toegang tot een privézwembad, ideaal voor wie ultiem wil relaxen. De 3-slaapkamer villa (115 m²) en 4-slaapkamer villa (153 m²) stelen de show. Beide villa’s zijn uitgerust met een eigen zwembad, ruime lounge, meerdere badkamers en een privéterras waar je volop van de zon kunt genieten. Of je nu met vrienden of familie bent, deze villa’s bieden meer dan genoeg ruimte en privacy. Het resort biedt daarnaast ook andere luxe faciliteiten, zoals meerdere restaurants en bars, waaronder een swim-up poolbar waar je in het water geniet van je cocktail. Voor wie even helemaal wil bijkomen, is er de YHI Spa met uitgebreide behandelingen. De kinderen vermaken zich ondertussen in de Kids Club met een apart kinderbad. Dankzij de directe ligging aan het strand en de mogelijkheden voor watersporten zoals kitesurfen, is Meliá Tortuga Beach de perfecte plek voor wie wil genieten van zowel ontspanning als avontuur op Kaapverdië.

ℹ️ Bekijk dit hotel bij Vakantiediscounter, D-reizen, Prijsvrij, Corendon en Suntip.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

2. Riu Palace Boavista

Luxe all inclusive hotel in Praia de Salinas (met adults only gedeelte)
Leuk entertainment
Renova Spa (wellness)
Gelegen direct aan zee

Riu Palace Boavista op Boa Vista is de plek voor een vakantie met een luxe tintje. Gelegen aan het prachtige strand van Praia das Dunas, biedt dit 24-uurs All-Inclusive resort alles wat je nodig hebt voor een ontspannen verblijf, met name de swim-up kamers voor volwassenen zijn een aanrader. De Double Room Swim-Up is een must als je op zoek bent naar privacy en luxe. Deze kamers van 28 m² zijn alleen voor volwassenen en hebben naast een comfortabel bed (180×200 cm of twee losse bedden) een eigen zwembad direct aan je terras. Ideaal om een duik te nemen wanneer je maar wilt, zonder het comfort van je kamer te hoeven verlaten. Naast het privézwembad vind je een minibar, airconditioning en een zithoek waar je even kunt ontspannen. Verder zijn er drie grote zwembaden en een swim-up bar waar je vanuit het water van je drankje geniet. Voor een verzetje kun je terecht bij een van de themarestaurants of schuif je aan bij het Japanse diner. En voor wie meer ontspanning zoekt, is er de Renova Spa met sauna, hot tub en tal van behandelingen. Het privéstrand van het hotel biedt comfortabele ligbedden en parasols.

ℹ️ Bekijk dit hotel bij Vakantiediscounter, D-reizen, Prijsvrij en Suntip.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

3. TUI Blue Cabo Verde

Adults only hotel in Santa Maria direct aan het strand (16+)
Kamers met zeezicht of zwembadzicht (2 pools)
4 goede restaurants (tip: Casa Nostra Italian restaurant)
Green & Fair Hotel (voor een duurzame vakantie)

TUI BLUE Cabo Verde is dé keuze voor volwassenen die even helemaal willen ontsnappen. Gelegen aan het strand van Algodoeiro, biedt dit hotel een rustige sfeer met een luxe touch, speciaal voor 16+ gasten. Verwacht hier geen kinderen, maar volop rust en stijlvol vertier. De Swim-up Deluxe Double Rooms zijn perfect voor wie van een duik op z’n eigen tempo houdt. Deze kamers hebben direct toegang tot een privézwembad vanaf je eigen terras, compleet met ligstoelen. Alles is aanwezig voor een zorgeloos verblijf: airconditioning, een minibar, Wi-Fi, en koffie- en theefaciliteiten. Hier start je je dag met een duik en sluit je af met een drankje aan het zwembad, zonder dat je je kamer hoeft te verlaten. De Oceanfront Deluxe Double Room with Terrace and Whirlpool Bath bieden daarnaast een eigen jacuzzi! Ook de andere faciliteiten zijn van topniveau: twee grote zwembaden, een exclusief stuk strand met ligbedden en een luxe spa. Voor de foodies is er het Nami Teppanyaki-restaurant waar je à la carte kunt genieten (reserveren vereist). Santa Maria, met zijn kleurrijke winkels en restaurants, ligt op slechts 5 minuten rijden. En vergeet niet: een TUI-medewerker is altijd in de buurt voor al je vragen.

ℹ️ Bekijk dit hotel bij Vakantiediscounter en beachcheck.com.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

4. Melia Llana

All inclusive beachresort in Santa Maria voor een unieke strandvakantie
Watersportmogelijkheden
Cocktails bij de beachclub
Bali bedden bij het zwembad

Meliá Llana Beach Resort & Spa is er voor iedereen die op zoek is naar ontspanning en de zon. Het ligt direct aan het strand van Algodoeiro op het eiland Sal. Dit resort is 18+ only en biedt stijlvolle kamers, tropische tuinen en hoogwaardige faciliteiten. Voor wie graag net dat beetje extra wil, zijn de The Level kamers een aanrader. Met directe toegang tot privé zwembaden vanuit je kamer, zijn de The Level Swim-up kamers (48 m²) ideaal om in alle rust te ontspannen. Je loopt zo vanaf je terras met ligbed de verkoelende pool in. De kamers zijn van alle gemakken voorzien: airco, koffiezetapparaat, minibar en een comfortabele lounge. Als gast van The Level geniet je van exclusieve services zoals privé-inchecken en toegang tot een apart zwembad. Naast deze swim-up kamers zijn er andere luxe opties, zoals de The Level Room Ocean View with Whirlpool. Met een jacuzzi op je eigen terras en uitzicht over de Atlantische Oceaan is dit pure verwennerij. Het resort biedt verder een uitgebreid wellnessaanbod met de YHI Spa, twee grote zwembaden en een privé strandgedeelte met ligbedden.

ℹ️ Bekijk dit hotel bij Vakantiediscounter, D-reizen, Prijsvrij en Suntip.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

5. Riu Palace Santa Maria

Gezellig familiehotel in Santa Maria met leuke animatie
24/7 all inclusive pakket, ook bij de poolbar en beachbar
6 verschillende buitenbaden en glijbanen voor kinderen
Eigen groot waterpark “Splash Water World” voor families

Hotel Riu Palace Santa Maria op Sal Island biedt een luxe all-inclusive ervaring met een tropisch tintje. Direct gelegen aan het witte zandstrand van Santa Maria, is dit resort een paradijs voor wie van zon, zee en ontspanning houdt. Maar voor wie extra exclusiviteit zoekt, zijn de swim-up kamers met privézwembad de echte trekpleisters. De Double Room with Private Pool (Adults Only) is de topkeuze voor een onvergetelijke ervaring. Deze kamers van 30 m² hebben een comfortabel bed (180×200 cm), een gezellige zithoek en de nodige luxe zoals airco, minibar en een drankdispenser. Maar het echte pluspunt? De privézwembad op je eigen terras met ligbedden. Begin de dag met een duik of eindig de avond ontspannen onder de sterren in je eigen zwembad. Daarnaast biedt het hotel ook nog 6 grote zwembaden en een privéstrand waar je kunt genieten van de rust. Liever wat actie? Dan is er de Splash Water World waterpark, ideaal voor wie van wat spektakel houdt. Voor pure ontspanning is de Renova Spa een aanrader, met sauna en verkwikkende behandelingen. In het hoogseizoen is er veel animatie en entertainment aanwezig voor jong en oud!

ℹ️ Bekijk dit hotel bij Vakantiediscounter, D-reizen, Prijsvrij, Vakanties.nl en Suntip.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

6. Riu Karamboa

Betaalbaar 5-sterren kusthotel in Praia de Salinas
Hippe moderne kamers die zijn gerenoveerd in 2022
Prachtig aangelegd resort met grote (groene) tuinen
O.a. snorkelen, duiken, kayakken, suppen & meer

Hotel Riu Karamboa op Boa Vista biedt een luxe vakantie op Kaapverdië. Met een 14/7 all-inclusive service, directe toegang tot het strand en een hagelnieuwe gerenoveerde suites in 2022, ontbreekt het je hier aan niets. Maar als je echt een stapje extra wil, kies dan voor de Double Room Swim-Up. Deze kamers van 26m² hebben een eigen terras dat direct grenst aan een privézwembad. Ideaal voor wie ’s ochtends meteen een verfrissende duik wil nemen, zonder eerst langs de ligbeddenoorlog bij het hoofdzwembad te moeten. De kamer zelf is voorzien van een kingsize bed of twee eenpersoonsbedden, airco, minibar en een gezellig zitgedeelte. Daarnaast heeft het hotel nog vier andere zwembaden en een waterpark, Splash Water World, voor wie wat meer actie zoekt. Met het 24-uurs all-inclusive concept hoef je je hier nooit zorgen te maken over waar je volgende drankje vandaan komt, of dat nu in het zwembad is of aan de bar. Geniet van een buffetontbijt of trakteer jezelf op een à la carte diner in het gourmet restaurant voor wat extra verwennerij. De Riu Party feesten maken het plaatje compleet voor wie naast relaxen ook wat entertainment zoekt.

ℹ️ Bekijk dit hotel bij Vakantiediscounter, D-reizen, Vakanties.nl, Beachcheck en Suntip.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

Plaats een reactie