5 x hotels met privé-zwembad in Fuerteventura | Swim-up resorts

Bekijk de beste deals bij onze partners

Op zoek naar een plek op Fuerteventura waar je vanuit je hotelkamer direct een frisse duik kunt nemen? In deze blog zet ik de mooiste kamers met privézwembad voor je op een rij. Van Corralejo tot Costa Calma en Morro Jable, hier vind je luxe resorts met swim-up kamers waar je volledig tot rust komt. Denk aan de stijlvolle Villas Club Bahíazul in Corralejo of het moderne Eurostars Las Salinas in Caleta de Fuste. Of kies voor de rust van het Iberostar Selection Fuerteventura Palace. Elk hotel is zorgvuldig geselecteerd en kritisch beoordeeld op privacy, het formaat van het zwembad en de ligging. Geniet ervan! Tip: klik ook door naar swim-up kamers Kaapverdië of reserveer een hotelkamer met zwembad Marokko.

Waarom een Swim-up kamer boeken op Fuerteventura?

Reisexpert Hans legt uit: “Je rolt zo vanuit je kamer het water in, zonder dat je ook maar één voet buiten hoeft te zetten. Geen gedoe met handdoeken of zoeken naar dat laatste vrije ligbed. Een hotelkamer met zwembad in Fuerteventura betekent luxe en gemak in één.

Met het constante briesje en het warme klimaat, is die verfrissing meer dan welkom. Of je nu gaat voor een plunge pool voor die snelle afkoeling, of een ruime swim-out suite waarin je ’s ochtends rustig wakker zwemt, je hebt altijd je eigen stukje water. Na een dagje kitesurfen bij Corralejo of wandelen door de vulkanische landschappen van het eiland, is er niets lekkerder dan thuiskomen in je eigen zwembad.”

specialist-hans
HotelnaamKamertypeKenmerken
1. Villas & Clubs BahiazulVilla Superior Club + Villa Premier Garden + Villa’s Royal & ExcellenceExclusieve villa’s met veel privacy
2. Eurostars Las SalinasVilla met twee slaapkamers met privé zwembadPremium spa met o.a. zeezout, vulkanische stenen en aloë vera!
3. Labranda Golden BeachDeluxe Swim-Up RoomsExclusieve all-inclusive vakantie voor volwassenen
4. SBH Maxorata ResortDouble Swim-up Sea View RoomsDit kamertype is uitsluitend voor 18+ reizigers (rustige intieme sfeer)
5. Iberostar Selection Fuerteventura PalaceSide Sea-View Sharing Pool DoubleMooi uitzicht op zee vanuit je kamer

1. Villas & Clubs Bahiazul

Luxe villa’s in Corralejo ideaal voor gezinnen
200 meter van het Corralejo Dunes Natural Park
Eigen Bahiazul restaurant en een uitgebreide Fitness club
Dichtbij de stranden van El Burro & Bajo Negro

Bahiazul Resort Fuerteventura is jouw plek als je op zoek bent naar ultieme luxe. Hier slaap je niet zomaar in een kamer, maar in een villa met je eigen zwembad. De Villa Superior Club is perfect voor families. Je hebt drie slaapkamers, een privézwembad met jacuzzi en een gigantisch dakterras met Balinese bedden en een BBQ. Voor zo’n €250 per nacht zit je hier meer dan prima. Dan is er de Villa Premier Garden, iets voordeliger (vanaf €210 per nacht) en geschikt voor zes personen. Ook hier een privézwembad, jacuzzi en dakterras. Luxe ten top! De Royal Villa (€280 per nacht) gooit er nog een schepje bovenop: een verwarmd zwembad, een welkomstpakket met champagne, en zelfs chocolaatjes. Voor wie écht groots wil uitpakken is er de Villa Excellence (€340 per nacht). Denk aan 24°C verwarmd zwembad, dagelijkse schoonmaak, een jacuzzi op het dak en zelfs een fles wijn en kaas bij aankomst. Dit is de villa waar je wil zijn als je met maximaal vier personen totaal in de watten gelegd wilt worden. Alle villa’s hebben ook standaard faciliteiten zoals een capsule koffiezetapparaat, badjassen, slippers en poolhanddoeken. Bij sommige krijg je zelfs een gratis spabezoek of een schoonmaakdienst. Het is luxe all the way bij Bahiazul.

ℹ️ Bekijk dit hotel bij Vakantiediscounter, D-reizen, Prijsvrij en Suntip.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

2. Eurostars Las Salinas

Gezellig 4-sterren hotel in Caleta de Fuste dicht bij zee
Te boeken met logies & ontbijt of verblijf o.b.v. halfpension
Nabij populaire promenade met veel goede restaurants
Bezoek zeker de zoutpannen en het zandstrand bij Ajuy

Bij Eurostars Las Salinas verblijf je op een toplocatie, vlakbij het strand van Caleta de Fuste, en geniet je van je eigen villa met privézwembad. Vooral de Villa met twee slaapkamers is een aanrader voor wie houdt van privacy en comfort. Deze villa’s hebben plek voor 4 tot 5 volwassenen (of families met kinderen) en bieden twee slaapkamers, een ruime woonkamer en een volledig uitgeruste keuken. Het privézwembad is natuurlijk de kers op de taart. Genieten op je ligbed aan het zwembad in alle rust, zonder gestoord te worden. Alle villa’s zijn uitgerust met airconditioning, flatscreen-tv, een kluis, magnetron en een privébadkamer met ligbad, douche en haardroger. Zwemhanddoeken en andere toiletartikelen zijn standaard aanwezig, zodat je daar niet over na hoeft te denken. Voor de sportievelingen is er een tennisbaan en de Fuerteventura Golf Club ligt op minder dan 4 km afstand. Daarnaast is er een wellnesscentrum met sauna, whirlpool en massages, voor als je even helemaal wilt ontspannen.

ℹ️ Bekijk dit hotel bij Vakantiediscounter, D-reizen, Vakanties.nl, Prijsvrij, Corendon en Suntip.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

3. Labranda Golden Beach

Adults only all-inclusive resort in Costa Calma met heerlijke wellness
Ideaal voor koppels / stellen (honeymoon topper!)
All-inclusive arrangement (de hele dag eten en drinken)
Diverse watersporten aan de Playa de Costa Calma

Labranda Golden Beach aan de Costa Calma is een modern all-inclusive adults-only hotel dat compleet vernieuwd is in 2023. Het is de perfecte plek voor een relaxte all-inclusive vakantie, vooral als je van zon, strand en luxe houdt. Het hotel heeft 16 exclusieve Deluxe Swim-Up Rooms die jouw verblijf net dat beetje extra geven. Deze kamers van 28 m² hebben direct toegang tot een privézwembad vanaf je eigen terras. Je kunt dus zo vanuit je kamer het water in duiken. De suites zijn stijlvol ingericht met een comfortabel bed, een zithoek met een slaapbank, een moderne badkamer met douche, en uiteraard airconditioning, een minibar en een kluisje. Naast deze swim-up kamers zijn er ook standaard kamers en suites, allemaal voorzien van een balkon of terras met uitzicht op de prachtige omgeving van Costa Calma. Voor wat ontspanning kun je terecht op een Balinees bed bij het zwembad, of je neemt een drankje bij de Sunset Pool Bar. Het hotel biedt ook volop vertier, met een fitnessruimte, tennisbaan, en verschillende sport-activiteiten. En als je honger hebt, schuif je aan in een van de twee restaurants voor een buffet of lokale tapas.

ℹ️ Bekijk dit hotel bij Vakantiediscounter, D-reizen, Sunweb, Prijsvrij, Corendon, Beachcheck en Suntip.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

4. SBH Maxorata Resort

Gezinsvriendelijk resort in Morro Jable met veel kindvriendelijke faciliteiten
USP1
USP2
Kidszone met Mini Club (4 tot 12) en Maxiclub (13 tot 16)

Het SBH Maxorata Resort in Jandia is in 2018 compleet gerenoveerd en klaar om jouw vakantie naar een hoger niveau te tillen. Dit 4-sterrenhotel heeft alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijk verblijf. Maar laten we meteen naar het hoogtepunt gaan: de Double Swim-up Sea View Rooms. Deze kamers bieden directe toegang tot een privézwembad vanaf je eigen terras, waar je ook nog eens kunt genieten van een fantastisch uitzicht op zee. De kamers zijn modern ingericht, hebben airconditioning, een kleine koelkast, een kluis (tegen betaling) en een volledige badkamer met föhn en gratis toiletartikelen. Ideaal voor koppels of vrienden die van luxe houden, want deze kamers zijn alleen voor volwassenen (+18). Naast de swim-up kamers zijn er ook standaard kamers en familiekamers beschikbaar, sommige met zeezicht, en allemaal uitgerust met moderne voorzieningen zoals een flatscreen-tv, airconditioning en een ruim balkon of terras. Het resort zelf biedt genoeg vertier met 4 zwembaden, waaronder een verwarmd zwembad, en een speciale kinderzone met splash park en animatie. Voor de sportievelingen is er een groot aanbod, van tennis tot volleybal en een goed uitgeruste fitnessruimte. ’s Avonds kun je relaxen met een drankje in de bar en genieten van live entertainment.

ℹ️ Bekijk dit hotel bij Vakantiediscounter, D-reizen, Sunweb, Prijsvrij, Corendon en Suntip.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

5. Iberostar Selection Fuerteventura Palace

Uniek 5-sterren hotel in Morro Jable (met Star Prestige service)
Duurzaam hotel met veel focus op de natuur
Apart Adults-only gedeelte met eigen zwembad & bar
Direct toegang tot het mooie zandstrand “Jandía Beach”

Het Iberostar Selection Fuerteventura Palace biedt je een luxe vakantie op een toplocatie direct aan het strand van Jandía. Voor ultiem comfort en een vleugje exclusiviteit kun je kiezen voor de Side Sea-View Sharing Pool Double. Deze kamer op de vierde verdieping heeft directe toegang tot het hoofdzwembad vanaf je privéterras. Je loopt dus zo vanuit je kamer het water in. Voor nog meer exclusiviteit zijn er de Star Prestige kamers. Gasten die deze kamers boeken, krijgen toegang tot privéruimtes, zoals een zwembad, bar en lounge, alleen voor volwassenen. De Star Prestige Sea-View Double of de Star Prestige Junior Suite zijn perfecte keuzes als je echt van het beste wilt genieten, inclusief schitterend uitzicht op zee en extra services zoals toegang tot exclusieve faciliteiten. Wat eten betreft zit je hier ook goed. Van een uitgebreid buffet met lokale gerechten in het El Saladar Buffet Restaurant tot een verfijnde Japanse keuken in het Teppanyaki Restaurant. Ontspannen kan verder bij de La Palapa Pool Bar waar je naast het zwembad geniet van Canarische gerechten en drankjes. Dit hotel is te boeken met halfpension (ontbijt en diner) maar ook als all-inclusive arrangement waarbij alles wat je eet en drinkt in inbegrepen in de prijs!

ℹ️ Bekijk dit hotel bij Vakantiediscounter, D-reizen, Sunweb, Prijsvrij, Corendon, Vakanties.nl, Beachcheck en Suntip.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

Plaats een reactie