Top 6: de mooiste swim-up kamers in Bulgarije | je eigen zwembad!

Bekijk de beste deals bij onze partners

In deze blog vind je de mooiste hotelkamers met een eigen zwembad in Bulgarije. Van romantische adults-only resorts tot familievriendelijke kamers waar je met de kids kunt genieten. Wat dacht je van een swim-up kamer bij Grifid Noa in Golden Sands of een luxe suite in het HVD Reina del Mar in Obzor? Handig, je duikt zo vanaf je terras het water in. Sunny Beach, Nessebar, Obzor en Golden Sands zijn the places to be in Bulgarije. Ik heb dus ook met name in deze plekken gezocht. Daarbij let ik scherp op de grootte van het zwembad, de privacy, de ligging en andere faciliteiten. Dit zijn zowel rustige plekjes als de meer bruisende hotels. Tip: check ook swim-up kamers Lara Beach of verblijf in een hotelkamer met zwembad Fuerteventura.

Waarom een Swim-up kamer boeken in Bulgarije?

Reisexpert Anne-Wil legt uit: “Het antwoord is simpel: luxe en gemak, gewoon bij je hotel. Met een swim up kamer Bulgarije stap je vanuit je eigen terras zo het zwembad in. Ideaal voor die hete dagen. Het klimaat hier is perfect voor zonaanbidders. Een hotelkamer met zwembad in Bulgarije betekent ook extra privacy. Vergeet het handdoekje leggen!

Heb je behoefte aan nog meer luxe? Kies dan voor een swim-out suite met je eigen plunge pool. Perfect om even helemaal tot rust te komen zonder andere gasten om je heen. Bulgarije heeft veel te bieden aan mooie stranden, rijke cultuur en lekkere lokale gerechten. Combineer dat met een swim up kamer en je hebt de ultieme vakantie!”

specialist-anne-wil
HotelnaamKamertypeKenmerken
1. HVD Reina del MarVilla Laguna en Villa River24/7 ultra-all-inclusive concept
2. Maritim Paradise Blue AlbenaDeluxe Swim-up roomGroot privé terras van 15m2
3. Wave ResortLagoon Swim-Up RoomMinimum leeftijd voor kids: 7 jaar
4. Grifid NoaSwim-up (16+) Double Sea ViewPlatinum Ultra All Inclusive
5. The Vineyards ResortVilla “Azalea” en Villa “Margarita”Ruime villa’s met privé zwembad
6. White LagoonRoyal Apartment/Studio with Private Shared PoolMinimalistische Scandinavische stijl

1. HVD Reina del Mar

Premium villa’s met toegang tot lagune-zwembad in Obzor
2 super-de-luxe villa’s met een privézwembad
Ideaal voor grote gezinnen en families
Ultra-all-inclusive en pal aan het strand

Bij HVD Reina del Mar zit je helemaal goed als je zoekt naar een beetje luxe met een eigen zwembad. De villa’s hier zijn een klasse apart. Je hebt keuze uit de “Villa Laguna” en de “Villa River”, twee verdiepingen hoge villa’s van maar liefst 170 vierkante meter. Hier kunnen tot zes volwassenen comfortabel verblijven, ideaal voor grotere gezelschappen.

De benedenverdieping heeft een ruime woonkamer, terwijl je boven twee slaapkamers vindt: eentje met een kingsize bed en een andere met twee losse bedden. Beide verdiepingen hebben een eigen badkamer, compleet met luxe accessoires en badjassen, zodat je je direct thuis voelt. Het mooiste van deze kamer is natuurlijk de toegang tot je “eigen” zwembad. Vanuit je terras – waar je op twee ligbedden van de zon kunt genieten – stap je zo in het water. Op de foto hierboven zie je hoe dat eruit ziet. Je hebt dus niet een 100% privézwembad, maar je zit met je terras wel direct aan het zwembad.

Verder is er aan alles gedacht: van een minibar die dagelijks gevuld wordt met drankjes en snacks, tot een koffiezetapparaat voor die ochtenden dat je even rustig wilt opstarten. Met een privékluis, airco en gratis Wi-Fi ontbreekt het je aan niets.

ℹ️ Bekijk dit hotel bij Vakantiediscounter, Sunweb, Prijsvrij, Corendon en Suntip.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

2. Maritim Paradise Blue Albena

15 luxe swim-up kamers met gedeeld zwembad in Albena
15 Deluxe swim-up rooms met fijn terras
Kindvriendelijk met animatie en glijbanen
Heerlijk eten bij Blue Essential Restaurant

Maritim Paradise Blue in Albena is een luxe 5-sterrenhotel waar je niet alleen lekker kunt relaxen, maar ook kunt genieten van je eigen zwembad – of bijna dan. Ze hebben hier namelijk 15 Deluxe Swim-up Rooms, ideaal voor wie direct vanaf het terras in het water wil plonzen. Deze kamers liggen op de begane grond en hebben allemaal een groot terras van minimaal 15 m². Van die 15 kamers delen er 6 een zwembad van 160 cm diep, en 8 delen een zwembad van 140 cm diep. Niet helemaal privé dus, maar je hebt in ieder geval altijd een zwemplek binnen handbereik.

De rest van het hotel is ook prima geregeld. Terwijl jij lekker baantjes trekt of van je terras geniet, kunnen de kids zich vermaken in de kidsclub of van de waterglijbanen sjezen. Zelf even toe aan wat rust? De spa biedt alles van een Finse sauna tot een ijsfontein (ja, echt) en er zijn zelfs hydromassagejets in het binnenzwembad. Met het strand voor de deur en de winkelstraat op slechts 20 meter afstand, hoef je je hier zeker niet te vervelen.

ℹ️ Bekijk dit hotel bij Vakantiediscounter, D-reizen, Prijsvrij en Suntip.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

3. Wave Resort

Luxe familiehotel in Pomorie met fraaie swim-out kamers
44m2 grote swim-up kamers met gedeeld zwembad
Aqua Tower en Spray Park voor de kids
Toonaangevend all-inclusive familiehotel

Wave Resort is de perfecte plek voor een zonovergoten vakantie aan de Zwarte Zee, met alles wat je nodig hebt om even helemaal te ontspannen. Maar als je écht voor luxe gaat, dan moet je een Lagoon Swim-up Room boeken. Deze kamers van 44 m² bieden je directe toegang tot een gedeeld zwembad, waar je vanaf je terras zo in duikt. Je hoeft dus niet eens de kamer uit om af te koelen. Dat is pas relaxed!

De Lagoon Swim-up Rooms zijn modern ingericht en voorzien van een king-size bed, een ruime zithoek en een strak vormgegeven badkamer. Alles ademt luxe en comfort. Maar let op: kinderen onder de 7 jaar zijn hier niet toegestaan, dus dit is echt een plek voor rustzoekers die even zonder kleine kinderen willen genieten. Perfect voor stellen of vrienden die houden van net dat beetje extra.

Het resort zelf biedt verder een enorm zwembadencomplex met een adults-only gedeelte, meerdere glijbanen en kinderfaciliteiten zoals een waterspuitpark en miniclub. Maar laten we eerlijk zijn, als je een swim-up kamer hebt, wil je misschien niet eens weg van je eigen zwembad.

ℹ️ Bekijk dit hotel bij Vakantiediscounter, D-reizen, Sunweb, Prijsvrij, Corendon en Suntip.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

4. Grifid Noa

Splinternieuw resort met XXL-swim-up kamers in Golden Sands
Swim-up kamers van 30m2 en 60m2
Een paradijsje voor stelletjes (vanaf 16 jaar)
5-sterren Platinum Ultra All Inclusive kamers

Grifid Noa in Golden Sands is een gloednieuw hotel (2024), perfect gelegen aan het strand. Wil je luxe én een zwembad voor de deur? Dan moet je de SplenDOOR-verdieping hebben. Deze exclusieve adults-only (16+) verdieping biedt swim-up kamers die je vakantie net dat beetje extra geven.

Er zijn twee swim-up opties. De SWIM-UP (16+) Double Sea view room is een kamer van 30 m², compleet met een queensize bed en, uiteraard, direct toegang tot een privézwembad vanaf je eigen terras. Ideaal voor stellen die wat rust zoeken en tegelijkertijd willen genieten van het uitzicht op zee.

Dan is er nog de SWIM-UP (16+) Suite Sea view, een stuk ruimer met 60 m², ook met een queensize bed en weer dat heerlijke privézwembad. Deze suite is geschikt voor families (let op, kids vanaf 16 jaar) die wat extra ruimte nodig hebben, maar niet willen inleveren op luxe en comfort.

Verder kun je genieten van een infinity pool op het dak, een skybar en verschillende restaurants. Voor wat extra ontspanning zijn er nog zwembaden, waaronder een relaxbad en zelfs een verwarmd binnenzwembad met uitzicht op zee. Grifid Noa maakt je vakantie dus net een stukje luxer, zeker als je voor een swim-up kamer gaat.

ℹ️ Bekijk dit hotel bij Vakantiediscounter, D-reizen en Prijsvrij.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

5. The Vineyards Resort

2- en 3-kamer villa’s met privézwembad in Akheloy
Comfortabele villa’s met je eigen zwembad
Zeer ruime villa’s: ideaal voor gezinnen met kids
Uitgebreide spa en wellness voor gasten

Vineyards Resort in Akheloy heeft het perfecte aanbod voor iedereen die wil genieten van luxe en privacy. Vooral de villa’s met privézwembad zijn een aanrader. Neem bijvoorbeeld de Three-Bedroom Villa “Azalea”. Met 179 m² aan ruimte, een eigen tuin, veranda en privézwembad heb je hier alle luxe binnen handbereik. Op de begane grond vind je een woonkamer met keuken en open haard, een slaapkamer en een douche. Boven zijn er nog twee slaapkamers, twee badkamers en twee balkons. Je hebt hier alles wat je nodig hebt, van airco tot een barbecue voor die lange zomeravonden.

Ook de Two-Bedroom Villa “Margarita” is een topper, iets compacter met 146 m² maar net zo compleet. Op de begane grond heb je een woonkamer met kitchenette en een toilet. Boven zijn er twee slaapkamers, elk met een eigen badkamer en balkon. Ook hier kun je genieten van je eigen privézwembad en tuin, ideaal voor wie rust en ruimte zoekt.

Naast de villa’s heb je ook keuze uit luxe tweepersoonskamers en suites, maar eerlijk is eerlijk: die privézwembaden bij de villa’s zijn toch echt de kers op de taart. Voeg daarbij de spa, de fitness en de restaurants van het resort en je vakantie is compleet.

ℹ️ Bekijk dit hotel bij de Vakantiediscounter

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

6. White Lagoon

Scandinavische swim-up appartementen en studio’s in Topola
Mooie lichte minimalistische swim-up kamers
Keuze uit appartement of studio met gedeeld zwembad
Bonustip: White Lagoon Villa voor 15 personen!

White Lagoon is een vakantieoord aan de Bulgaarse kust tussen Balchik en Kavarna. Dit resort staat bekend om zijn Scandinavische stijl en biedt vooral veel luxe en comfort. Maar wat voor jou echt interessant is, zijn de swim-up kamers. Er zijn 16 Royal Apartments en 8 Royal Studio’s met gedeelde privézwembaden. Deze kamers hebben direct toegang tot het zwembad vanaf je terras, dus een duik nemen doe je gewoon vanuit je kamer.

De Royal Apartment with Private Shared Pool is ruim, met 74m² aan Scandinavisch comfort. Hier kunnen maximaal 3 volwassenen en 4 kinderen verblijven. Ideaal voor grote gezinnen of vriendengroepen. Het zwembad op je balkon wordt gedeeld met andere gasten, maar het voelt toch heel exclusief. Je hebt daarnaast een mooi uitzicht op zee, een kitchenette en natuurlijk airconditioning.

De Royal Studio with Private Shared Pool is perfect voor kleinere gezinnen. Het heeft een luxe inrichting, een groot bed en een zwembad dat je deelt met de buren. Maar eerlijk is eerlijk: dat zwembad vanaf je terras is de echte showstopper. Ook hier kun je rekenen op een prachtig uitzicht, een mini-koelkast en airconditioning.

Voor wie nog meer ruimte wil: de White Lagoon Villa biedt plek voor 15 personen en heeft zelfs een infinity pool.

ℹ️ Bekijk dit hotel bij de Vakantiediscounter

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

Plaats een reactie