De 9 mooiste hotels met swim-up kamer in Kusadasi

Bekijk de beste deals bij onze partners

Kusadasi is zo’n typisch Turkse badplaats met fijne zandstranden en een gezellige wandelpromenade. Zoek je een keer iets speciaals met extra comfort? Dan kies je voor een swim-up kamer of een hotelkamer met privézwembad. Ik heb ze allemaal gecheckt in Kusadasi! Het resultaat vind je in deze blog: Een toplijst van de beste plekken, speciaal voor jou. Wat telt: de grootte van het zwembad, de kamer zelf, een beetje privacy (je wilt tenslotte niet dat de buren mee gluren). Denk aan pareltjes zoals Palm Wings Beach Resort, Korumar Ephesus Beach Spa Resort en Ephesia Holiday Beach Club. In deze blog vind je alle pareltjes overzichtelijk bij elkaar. Tip: check ook swim-up kamers Peloponnesos of verblijf in een hotelkamer met zwembad Lanzarote.

Waarom een Swim-up kamer boeken in Kusadasi?

Reisexpert Michiel legt uit: “Gewoon, omdat je het verdient. Kusadasi heeft meer dan genoeg zonuren, en dat vraagt om een verfrissende duik. Met een hotelkamer met zwembad in Kusadasi kun je de drukte van het grote zwembad vermijden. Gewoon je terras op, en hop, zo de plunge pool in.

Lekker genieten van je eigen stukje rust, terwijl de Turkse zon je huid kleurt. En als je denkt dat het niet beter kan, zijn er ook de swim-out suites. Die geven je net wat meer luxe en privacy. Begin je ochtend met een rustige baantje of neem een avondplons zonder een toerist in zicht. Kusadasi zelf biedt natuurlijk de perfecte mix van cultuur, zee en lekker eten. Maar met een swim up kamer Kusadasi haal je nog meer uit je verblijf. Geen wachtrijen bij het zwembad, geen gedoe, alleen genieten.”

specialist-michiel
HotelnaamKamertypeKenmerken
1. Palm Wings Beach Resort KusadasiSwim-Up RoomGezinsvriendelijk hotel met veel faciliteiten voor jong en oud
2. Korumar Ephesus Beach & Spa ResortSwim-Up Rooms + honeymoon suitesAll inclusive resort met waterpark
3. Palm Wings Ephesus BeachPool Connected Family RoomVolledig verzorgd genieten met het hele gezin (eten, drinken & snacks)
4. Omer Holiday ResortSwim Up KamerGerenoveerd & duurzaam strandhotel
5. Flora Garden EphesusSwimup RoomPrivéstrand met ligbedden & parasols
6. Ephesia Holiday Beach ClubFamily Room Swim-Up + Superior Room Swim-upPopulair resort voor jong en oud
7. Batihan Beach Resort & SpaPool Select kamersBetaalbaar hotel voor een ontspannen zonvakantie
8. Batihan Vadi HotelPool Access Family Room + Premium Villa 2+1Luxe villa’s met eigen private pool
9. DoubleTree by Hilton Hotel KusadasiKing Deluxe shared Pool & sun DeckGeweldig suites met groot balkon

1. Palm Wings Beach Resort Kusadasi

Ultra all inclusive hotels in Kusadasi direct aan zee
Duurzame accommodatie
Leuk animatieprogramma
Zwembad met glijbanen

Palm Wings Beach Resort & Spa in Kusadasi heeft het helemaal begrepen. Zoek je een kamer met directe toegang tot het zwembad? De Swim-Up Room is precies wat je nodig hebt. Stap vanaf je terras zo het verfrissende water in. Deze kamer is van alle gemakken voorzien: een flatscreen-tv, airconditioning, een waterkoker voor je ochtendkoffie, een föhn en een kluisje. De tegelvloer houdt het lekker koel, en vanaf je balkon kijk je uit over het zwembad. Het resort ligt pal aan een privé zandstrand met een Blauwe Vlag. Ultra All-Inclusive betekent hier ook echt alles inbegrepen. Zin in een hapje? Kies uit vier à la carte restaurants: vis, Italiaans, Turks of Mexicaans. Voor ontspanning duik je de spa in of neem je een duik in een van de zwembaden met glijbanen. Sportievelingen kunnen hun hart ophalen met beachvolleybal, tennis of een bezoek aan het fitnesscentrum. Watersporten zoals jetski en surfen zijn ook mogelijk, sommige tegen betaling. Voor de kinderen is er een kidsclub met leuke activiteiten voor verschillende leeftijden.

ℹ️ Bekijk dit hotel bij Vakantiediscounter, D-reizen, Prijsvrij, Corendon, Beachcheck en Suntip.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

2. Korumar Ephesus Beach & Spa Resort

Modern strandhotel in Kusadasi voor de hele familie
Compleet professioneel wellness & fitness centrum
Breed strand met ligbedden en parasols (incl. beachbar)
Leuk aquapark met veel glijbanen + grote ligweides

Korumar Ephesus Beach & Spa Resort weet hoe je vakantie moet vieren. Dit vijfsterrenresort aan het prachtige Pamucak-strand biedt swim-up kamers die je niet wilt missen. De Swim-Up Rooms geven je directe toegang tot een groot gedeeld zwembad dat het gebouw volledig omringt. Stap vanaf je terras zo het water in. Er zijn ook honeymoon suites met swim-up faciliteiten. Het resort ligt op een enorm terrein van 109.000 m², waarvan 54.000 m² groen is. Met een 230 meter lang zandstrand en een van de grootste zwembaden aan de Egeïsche kust van 4.000 m², kom je niets tekort. Voor eten en drinken kun je terecht in het hoofdrestaurant, drie à-la-carterestaurants (internationaal, vis en Turks), een patisserie en diverse bars. Ontspannen doe je in de 2.300 m² grote spa (voor 16+), met speciale massageruimtes, sauna, stoombad, Turks bad en zelfs een ijsfontein. Sportievelingen kunnen zich uitleven met basketbal, beachvolleybal, tennis en meer. Voor de kinderen is er een miniclub en een gamecentrum. Maar het echte hoogtepunt? Zonder twijfel de Swim-Up Rooms, waar je vanuit je kamer zo het zwembad in duikt dat het gebouw 360 graden omringt. Dat is pas genieten!

ℹ️ Bekijk dit hotel bij Vakantiediscounter, D-reizen, Beachcheck, Sunweb, Prijsvrij, Vakanties.nl, Corendon en Suntip.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

3. Palm Wings Ephesus Beach

Kindvriendelijk resort in Kusadasi met prachtig breed zandstrand
Veel watersporten zoals kanoën en waterskiën
Goede restaurants met thema-buffetten (all-in)
Leuke avondshows met live muziek en entertainment

Palm Wings Ephesus Beach Resort doet zijn naam eer aan. Dit all inclusive hotel aan de kust van Efeze-Pamucak Bay biedt swim-up familiekamers die je vakantie naar een hoger niveau tillen. De Swim-Up Family Room is ideaal voor gezinnen die van luxe en gemak houden. Met directe toegang tot het zwembad vanaf je eigen terras stap je zo het water in. Deze ruime kamers van 43 m² zijn volledig gerenoveerd en bestaan uit twee slaapkamers met een verbindingsdeur. Er is een tweepersoonsbed en twee aparte bedden, geschikt voor maximaal 4 volwassenen of 3 volwassenen en 2 kinderen. Let op: kinderen moeten wel 8 jaar of ouder zijn voor deze kamers. De kamers zijn voorzien van airconditioning, een flatscreen-tv, een kluisje en een waterkoker. De vloeren zijn van laminaat en keramiek, wat zorgt voor een frisse uitstraling. Het resort heeft een 500 meter lang zandstrand met Blauwe Vlag, een pier en een zonneplatform. Voor het eten kun je terecht in diverse restaurants, waaronder à-la-carterestaurants met zeevruchten, Italiaans, Turks en Mexicaans eten. Ontspannen doe je in het uitgebreide spa- en wellnesscentrum met sauna, Turks bad en jacuzzi. Actievelingen kunnen hun hart ophalen met tennis, beachvolleybal, fitness en diverse watersporten zoals jetski en surfen (sommige tegen betaling). Voor de kids is er een miniclub met activiteiten voor alle leeftijden.

ℹ️ Bekijk dit hotel bij Vakantiediscounter, D-reizen, Prijsvrij, Corendon, Suntip en BeachCheck.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

4. Omer Holiday Resort

5-sterren Ultra all inclusive familieresort direct aan het strand
Milieuvriendelijk: GSTC duurzaamheidscertificaat
Compleet gerenoveerd in 2023 “moderne inrichting”
Gelegen in bosrijk gebied met mooi strand en waterpark

Ömer Prime Holiday Resort weet hoe je vakantie moet vieren. Dit volledig gerenoveerde gezinsresort ligt direct aan het strand, omgeven door palmen en pijnbomen. Maar het echte hoogtepunt? De Swim Up Kamer. Deze kamers van 31 m² bestaan uit twee ruimtes, elk met airconditioning en een tv. Stap vanaf je eigen terras zo het gedeelde zwembad in. Dat is pas luxe! De swim-up kamer is geschikt voor 1 tot 4 personen. Bij aankomst is de minibar gevuld met frisdrank en water; daarna wordt deze dagelijks aangevuld met water. Je hebt koffie- en theefaciliteiten, een kluisje voor je waardevolle spullen en gratis wifi. De badkamer is uitgerust met een douche, toilet en föhn. Het resort biedt ook genoeg vertier. Meerdere zwembaden, waaronder een relaxpool en een zwembad met glijbanen. Sportliefhebbers kunnen meedoen aan aerobics, yoga, boogschieten of een potje beachvolleybal. Voor de kids is er een kinderzwembad met glijbanen en leuke activiteiten op het strand en in het theater. Na een dag vol actie kun je aanschuiven in het buffetrestaurant of een van de drie à-la-carterestaurants. Met het Ultra All Inclusive concept kom je niks tekort.

ℹ️ Bekijk dit hotel bij Vakantiediscounter, D-reizen, Prijsvrij, Corendon en BeachCheck.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

5. Flora Garden Ephesus

Betaalbaar all-in beachresort in Kusadasi met privéstrand
Miniclub in het hoogseizoen met speeltuinen & animatie
A la carte restaurants Yasas, & Continental Europe
Faustina Spa & Wellness + Faustina Fitness Center

Flora Garden Ephesus is de plek waar je wilt zijn als je houdt van zonsondergangen op het beroemde Love Beach van Kusadasi. Maar wat dit hotel echt bijzonder maakt, zijn de Swimup Rooms. Deze kamers liggen in het tuingebouw, ook wel het bijgebouw genoemd. Vanaf je balkon duik je zo het gedeelde zwembad in. Met slechts 16 van deze kamers is het een exclusieve ervaring. De Swim-up Rooms zijn 23 m² groot en ontworpen voor maximaal twee volwassenen—kinderen zijn hier niet toegestaan, dus je geniet van ultieme rust. Je slaapt op een comfortabel tweepersoonsbed en hebt alles binnen handbereik: airconditioning, een LCD-tv met satellietzenders en gratis wifi. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, badjassen en slippers. Koffie- en theefaciliteiten en een minibar met frisdrank maken het plaatje compleet. Het hotel zelf biedt genoeg om je bezig te houden. Meerdere restaurants serveren heerlijke gerechten en voor een drankje kun je terecht in een van de vele bars. Ontspannen doe je in de Faustina Spa & Wellness, met speciaal ingerichte massageruimtes en een scala aan behandelingen. Zin in actie? Doe mee met sportactiviteiten of neem een duik in het hoofdzwembad of het binnenzwembad met jacuzzi.

ℹ️ Bekijk dit hotel bij Vakantiediscounter, D-reizen, Sunweb, Prijsvrij, Corendon, Suntip, BeachCheck en Vakanties.nl.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

6. Ephesia Holiday Beach Club

5-sterren hotel voor onvergetelijke Turkse zonvakantie
4 restaurants: Sunset, La Veranda, Royal China & Nautilus + 3 bars
8 zwembaden (waarvan 4 kidspools en 1 glijbaanbad)
Blue Flag strand met toezicht, inclusief een beach bar

Ephesia Holiday Beach Club is dé plek voor een onvergetelijke vakantie aan de Egeïsche Zee. Maar waar het echt om draait? De Family Room Swim-Up en de Superior Room Swim-up. Stap vanaf je eigen terras zo het panoramische zwembad in van 140 cm diep. De Family Room Swim-Up is ideaal voor gezinnen tot vier personen. Met 38 m² heb je genoeg ruimte, slim verdeeld met een schuifdeur. Er is een tweepersoonsbed, een eenpersoonsbed en een comfortabele sofa. Twee LCD-tv’s, airconditioning en een gratis kluisje maken het plaatje compleet. En ja, er is ook een minibar met water en een thee- en koffieset. De Superior Room Swim-up is perfect voor koppels of gezinnen met één kind tot 12 jaar. Op 34 m² vind je een tweepersoonsbed en een sofa. Zelfde luxe, zelfde directe toegang tot het zwembad. Het resort zelf biedt voor ieder wat wils. Vier zwembaden voor volwassenen, vier kinderzwembaden en glijbanen voor jong en oud. Activiteiten genoeg: van watergymnastiek tot beachvolleybal. Honger gekregen? Kies uit het hoofdrestaurant of drie à-la-carterestaurants met Italiaanse, Chinese of Turkse gerechten.

ℹ️ Bekijk dit hotel bij Vakantiediscounter, D-reizen, Prijsvrij, Suntip, BeachCheck en Vakanties.nl.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

7. Batihan Beach Resort & Spa

Voordelig hotel in Kusadasi voor een ontspannen strandvakantie
24/7 all inclusive concept
Veel sportfaciliteiten
Verwarmd binnenzwembad

Batihan Beach Resort & Spa is een topper aan de Egeïsche Zee. De Pool Select kamers zijn een droom voor iedereen die direct vanuit het balkon het zwembad in wil duiken. Geen trappen, geen gedoe, gewoon één stap en je bent in het water. Deze kamers zijn ruim en bestaan uit twee delen, verbonden door een deur. Ideaal voor gezinnen of groepen tot vijf personen. In de woonkamer staat een comfortabele sofa, perfect als extra bed of om gewoon even te relaxen. Alles wat je nodig hebt, is aanwezig: airconditioning voor de warme dagen, een minibar voor de dorst, een tv voor wat vermaak en een haardroger voor na het zwemmen. De schoonmaakploeg en roomservice regelen de rest, zodat jij kunt ontspannen. Het hotel biedt een 24-uurs all-inclusive arrangement. Of je nu een vroege vogel bent of een nachtbraker, er is altijd iets te eten of te drinken. Voor de kids is er een Mini Club met speelgoed en spelletjes. Ze hebben zelfs hun eigen restauranttijden, zodat jij rustig kunt genieten. Zin in meer waterpret? Naast je eigen zwembad zijn er ook een semi-olympisch zwembad, een verwarmd binnenbad en drie glijbanen. Het privéstrand ligt direct voor de deur, dus de zee is altijd dichtbij.

ℹ️ Bekijk dit hotel bij Vakantiediscounter, D-reizen, Corendon, BeachCheck en Suntip.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

8. Batihan Vadi Hotel

Luxe nieuwe vakantie-villa’s in Kusadasi om ongestoord te genieten
Gelegen midden in de natuur en bergachtig landschap
Restaurants O’Garden, Radica Valley, Leora & Rodolfo
Eigen Gymzone, Wellness, Tennis, Yoga & Mini Golf

Batıhan Vadi Hotel is een verborgen parel midden in de natuur van de Bahçeçik-kloof. Als je altijd al hebt willen wakker worden in je eigen villa met privézwembad, dan is dit de plek. De Premium Villa 2+1 is met 101 m² pure luxe. Je hebt een privézwembad dat de lucht weerspiegelt, een verwarmde jacuzzi en een zonneterras. De villa heeft twee slaapkamers en biedt plaats aan maximaal zes personen. Voor koppels of kleinere gezelschappen is er de Superior Villa 1+1. Met 55 m² en plek voor vier personen biedt deze villa ook een verwarmde jacuzzi en een zonneterras. Beide villatypes zijn uitgerust met alle moderne gemakken: vloerverwarming, gratis Wi-Fi, Ultra HD TV, open haard en zelfs een hangmat om lekker in te luieren. De Pool Access Family Room is een andere topper, met directe toegang tot het zwembad vanuit je kamer. Met 40 m² en ruimte voor vier personen geniet je hier van een verwarmde jacuzzi en een eigen zonneterras. Alles is erop gericht om je verblijf zo comfortabel mogelijk te maken. Het hotel biedt ook genoeg vertier: tennisbanen, een minigolfbaan, een fitnessruimte met binnen- en buitenzwembaden, en een spa met Turks bad en sauna. Voor de kids is er een indoor en outdoor speeltuin, Kids Club en een trampoline.

ℹ️ Bekijk dit hotel bij Vakantiediscounter, D-reizen en Prijsvrij.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

9. DoubleTree by Hilton Hotel Kusadasi

Centraal gelegen hotel nabij de Setur Kusadasi Marina
Goede meertalige service en vriendelijke medewerkers
Sparrow restaurant, Gio Roof-top bar & Linnet Patisserie
Gratis parkeergelegenheid indien je een huurauto hebt

DoubleTree by Hilton Kusadasi is een luxe plek aan de Egeïsche kust, recht tegenover de jachthaven. Voor wie op zoek is naar iets speciaals, bieden de King Deluxe kamers met gedeeld zwembad en zonneterras precies wat je nodig hebt. Deze kamers hebben directe toegang tot een zwembad dat je slechts met zes andere kamers deelt. Stap zo vanaf je privé zonneterras het water in. De kamer zelf is ruim en modern ingericht. Denk aan een kingsize bed voor een goede nachtrust en een badkamer met zowel een bad als een douche, voorzien van luxe toiletartikelen. Grote ramen van vloer tot plafond zorgen voor veel licht en een mooi uitzicht. Voor je entertainment is er een 37-inch HDTV en natuurlijk gratis Wi-Fi om het thuisfront op de hoogte te houden. Verder vind je in de kamer een minibar, koffiemachine en airconditioning. Er is hier verder een buitenzwembad omringd door ligbedden, en voor wat extra ontspanning kun je terecht in het binnenzwembad of de spa. Eten en drinken doe je in een van de restaurants, waaronder een rooftop lounge met een fantastisch panoramisch uitzicht. En ja, bij aankomst krijg je die beroemde warme DoubleTree Chocolate Chip Cookie.

ℹ️ Bekijk dit hotel bij Vakantiediscounter en Prijsvrij.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

Plaats een reactie