9x Sharm el Sheikh hotels met privé zwembad & swim-up kamers

Bekijk de beste deals bij onze partners

Sharm el Sheikh, een oase van zon, zee en en prachtige stranden. Maar welke hotels hebben nu die exclusieve kamers met swim-up toegang en privézwembad? Geen zorgen, ik heb het vuile werk al voor je gedaan. Urenlang gespit in hotelwebsites en recensies doorgespit. Alleen de top van de top heeft de selectie gehaald. In deze blog vind je mijn favorieten zoals Steigenberger Alcazar, het stijlvolle Sunrise Arabian Beach Resort en het trendy Meraki Resort. Ik kijk hierbij kritisch naar kamergrootte, formaat zwembad en de mate van privacy. Dus wil je dit jaar naar Sharm el Sheikh en geen zin om je zwembad te delen? Bekijk dan zeker even mijn tips in deze blog. Tip: lees ook onze blog over swim-up kamers Kusadasi of informeer naar een hotelkamer met zwembad Chalkidiki.

Waarom een Swim-up kamer boeken in Sharm el Sheikh?

Reisexpert Anne-Wil legt uit: “Omdat je geen zin hebt in gedoe. Vanuit je swim-out suite stap je zo je eigen privé zwembad in. Geen handdoekstress of rijen bij de ligbedden maar je eigen plunge pool, altijd toegankelijk. Sharm el Sheikh staat bekend om zijn spectaculaire onderwaterwereld en heldere Rode Zee.

Maar ook boven water is het genieten geblazen. Met een bijna gegarandeerde zon en temperaturen die perfect zijn voor een frisse duik, is een hotelkamer met zwembad in Sharm el Sheikh een slimme keuze. Verken overdag de prachtige koraalriffen, en plons daarna lekker in je private pool.”

specialist-anne-wil
HotelnaamKamertypeKenmerken
1. Sunrise Arabian Beach ResortDeluxe Swim-Up Room + Executive Swim-Up Suite (Posh Club)Populair 5-sterren all inclusive hotel geliefd bij volwassenen
2. Steigenberger AlcazarSuperior Room Swim-Up + Deluxe Family Room Swim-UpZeer kindvriendelijk beachhotel met prachtig zandstrand voor de deur
3. Meraki Resort Sharm El SheikhThe Party Never Ends Pool Suite + Hall of Fame Pool SuiteExclusief adults only hotel (16+)
4. Baron Resort Sharm El SheikhRoyal Suite + Grand Royal SuiteVakantiecomplex met veel live entertainment en animatie
5. Grand Rotana Resort & Spa4-Slaapkamer Royal VillaGroot eigen strand met palmbomen
6. Coral Sea Holiday Village Red SeaSwim-Up Kamer + Honeymoon Swim-Up KamerIdeale locatie voor een huwelijksreis
7. Romance Regency ClubSwim-up kamersTop last-minute aanbiedingen
8. Xperience Sea Breeze ResortSwim-up RoomVakantiecomplex met eigen privéstrand (transfer door hotel)
9. White Hills ResortDeluxe Swim-Up Room + Junior Swim-Up Suite (Posh Club) + Executive Pool Suite (Posh Club)Premium private Posh Club: Lounge met eigen check-in, transfers, butler en aparte slaapvertrekken

1. Sunrise Arabian Beach Resort

5-sterren all inclusive resort in Sharm el Sheikh direct aan zee
Eigen Spa & Wellness (16+) met daarbij een Gym inclusief personal trainers
Gezellige bars Mayfair, Island (poolbar), Churchill, Abo Ali & Royal Club (lounge)
Goede restaurants als Nora, Poseidon, Manohar, Mai Thai, Waterfall grill & Basilico.

Stel je voor: je wordt wakker en stapt vanaf je terras zo het zwembad in. Bij SUNRISE Arabian Beach Resort -Grand Select- wordt dit werkelijkheid. Dit luxe resort in Sharks Bay, met uitzicht op het populaire Tiran Island, biedt twee soorten swim-up kamers die je niet wilt missen. De Deluxe Swim-Up Room van 51 m² heeft twee queen size bedden, een zitgedeelte en een badkamer met douche. Vanaf je eigen terras heb je directe toegang tot een gedeeld swim-up zwembad. Wil je nog meer luxe? Ga dan voor de Executive Swim-Up Suite – Posh Club. Deze suite van 56 m² beschikt over een kingsize bed, een split-level woonkamer en een badkamer met een spa-bad en aparte douche. Ook hier loop je zo het gedeelde zwembad in vanaf je terras. Als bonus krijg je toegang tot de exclusieve Posh Club Privileges: denk aan VIP-ontvangst met mousserende wijn, butlerservice en premium drankjes. Naast de geweldige kamers biedt het resort een 250 meter lang strand met toegang tot een koraalrif, diverse sportfaciliteiten en een kidsclub.

ℹ️ Bekijk dit hotel bij Vakantiediscounter, D-reizen, Sunweb, Prijsvrij en Corendon.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

2. Steigenberger Alcazar

Kindvriendelijk familiehotel in Sharm el Sheikh met all inclusive verzorging
Snelle transfer naar het Sharm El Sheikh Airport (SSH)
Hippe beach bar Sanafir voor lekkere drankjes en snacks
Restaurants Zohreya, Rihana, Amoura, Hama & La Maison

Stap zo vanaf je eigen terras het zwembad in bij Steigenberger Alcazar in Sharm El Sheikh. Dit luxe vijfsterrenresort in Nabq Bay, op nog geen tien minuten van het vliegveld, heeft alles in huis voor een onvergetelijke vakantie. Ga voor de Superior Room Swim-Up van 46 m² als je met z’n tweeën bent. Moderne inrichting, alle comfort en direct toegang tot het zwembad vanuit je kamer. Met het gezin op pad? Dan is de Deluxe Family Room Swim-Up van 58 m² een schot in de roos. Een master bedroom, aparte woonkamer met twee slaapbanken of een stapelbed, en natuurlijk dat heerlijke terras waar je zo het zwembad in plonst. Geschikt voor twee volwassenen en twee kinderen. Eventueel kan je ook de Executive Suite (92 m²), Royal Suite (141 m²) of een van de Villa’s van 216 m² boeken. Deze hebben allemaal een eigen plunge pool. Het resort zelf biedt drie verwarmde zwembaden, een privéstrand van 35.000 m² en veel sportfaciliteiten zoals duiken, yoga en tennis. De kids vermaken zich prima met het enthousiaste animatieteam en in de kidsclub. En dan het eten: met vijf à-la-carterestaurants en meerdere bars zit je altijd goed. Het all-inclusive concept betekent genieten van internationale keukens, snacks aan het strand en zelfs ijsjes op bepaalde tijden.

ℹ️ Bekijk dit hotel bij Vakantiediscounter, D-reizen, Prijsvrij, Suntip, BeachCheck en Vakantie.nl.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

3. Meraki Resort Sharm El Sheikh

Adults-only (16+) design hotel in Sharks Bay met geweldig uitzicht
Prachtig zandstrand voor de deur met ligbedden, parasols en bar met frisse drankjes!
All inclusive concept waarbij de 8 restaurants top á la carte maaltijden serveren
Wellnesscentrum met Hammam, Whirlpool, Sauna, Stoombad & massages

Meraki Sharm El Sheikh is voor de vrije geesten en feestbeesten die ook een flinke portie luxe waarderen. Dit resort, gelegen in Sharks Bay, Ras Nasrani, mixt boho vibes met een vleugje luxe. Voor wie direct vanaf het terras het water in wil duiken, zijn de swim-up kamers ideaal. De The Party Never Ends Pool Suite is een topkeuze. Deze suite van 53 m² biedt een aparte slaapkamer, een woonkamer en, het belangrijkste, een terras met privézwembad. Je loopt zo je eigen zwembad in! Verder krijg je clubfaciliteiten zoals VIP-check-in en toegang tot de club lounge. Als je nóg meer ruimte wilt, is er de Hall of Fame Pool Suite van maar liefst 90 m². Met een aparte woonkamer, slaapkamer en ook een terras met privézwembad. Ideaal voor koppels die wat meer privacy zoeken. Naast je privézwembad kun je je natuurlijk ook uitleven met de talloze activiteiten: van waterpolo tot beachvolleybal, en als je nog energie over hebt, kun je naar een van de avondfeesten of yogalessen.

ℹ️ Bekijk dit hotel bij Vakantiediscounter, D-reizen, Sunweb, Prijsvrij, Corendon en Suntip.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

4. Baron Resort Sharm El Sheikh

Gezellig vakantieresort in Sharm el Sheikh voor jong en oud
Leuk dance bar (Now & Zen), Billiard bar & Palm BeachBar
Top restaurants: o.a Bella Vista, Taj Mahal & Oasis BBQ
Dagelijkse pool-games, beach volleybal, yoga, tennis etc

Baron Resort Sharm El Sheikh biedt pure luxe overnachtingen aan de kust van de Sinaï. Dit resort heeft alles voor een ontspannen vakantie aan zee, met swim-up kamers die direct toegang geven tot je eigen zwembad of de zee. Voor degenen die op zoek zijn naar iets exclusiefs, zijn er de Royal Suite en de Grand Royal Suite, beide met een privé zoutwaterzwembad. De Royal Suite (400 m²) is perfect voor koppels of honeymooners. Je hebt een privézwembad op een afgelegen terras, compleet met een barbecueplek voor ultieme privacy. De inrichting is een mix van Andalusisch en bamboestijl, wat zorgt voor een warme, elegante sfeer. Vanuit je kamer geniet je van uitzicht op Tiran Island en de zee. De Grand Royal Suite (440 m²) biedt nog meer luxe, met twee slaapkamers en een eigen privézwembad op het terras. Net als de Royal Suite heeft deze kamer ook een barbecueplek en schitterende uitzichten op zowel de zonsopkomst als zonsondergang. Deze suite is ideaal voor gezinnen die samen willen recreëren. Naast de prachtige kamers biedt het resort ook veel activiteiten, zoals duiken, snorkelen en heerlijke culinaire ervaringen in verschillende restaurants.

ℹ️ Bekijk dit hotel bij Vakantiediscounter, D-reizen, Prijsvrij en BeachCheck.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

5. Grand Rotana Resort & Spa

Ultra all inclusive ervaring in Sharm el Sheikh die je niet snel vergeet
Luxe Club Rotana Executive suites en premium Villas
Leuke C-lido beach lounge & Aquarius pool bar
Dineren bij Silk Road, Palms grill, Mezzaluna & Ramses

Grand Rotana Resort & Spa in Sharm El Sheikh is een luxe bestemming aan de kust met een eigen privéstrand van 450 meter. Voor wie op zoek is naar een verblijf met een privézwembad, zijn de Royal Villas een perfecte keuze. Deze villa’s zijn ruim, elegant ingericht en bieden volledige privacy, met zowel vier- als vijf-slaapkameropties. Elke villa heeft een privézwembad en een prachtige tuin, waardoor je volledig kunt ontspannen. De 4-Slaapkamer Royal Villa biedt 460 m² aan ruimte, met een privézwembad, een grote woonkamer, eetkamer, en een volledig uitgeruste keuken. De 5-Slaapkamer Royal Villa is zelfs nog groter met 660 m², inclusief een privézwembad, aparte eetkamer, en extra gastenverblijven. Naast de villa’s biedt het resort ook de Panoramic Sea & Pool View Suites, met indrukwekkende uitzichten op de Rode Zee en het zwembad. Deze suites zijn voorzien van moderne inrichting en hebben een eigen balkon of terras en bieden ook een jacuzzi in de badkamer. Het resort beschikt over uitstekende faciliteiten, zoals een wellnesscentrum, meerdere restaurants, en het Scorpion Dive Center voor duiken en snorkelen in de Rode Zee.

ℹ️ Bekijk dit hotel bij Vakantiediscounter, D-reizen, Prijsvrij, Suntip en Vakanties.nl.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

6. Coral Sea Holiday Village Red Sea

Betaalbaar gezinshotel met gloednieuw aquapark
Nieuw waterpark met o.a. flow rider, boomerang, wave pool, free-fall slide
Pool bar, Beach bar, Lobby bar en Sports bar (live sport-wedstrijden)
Dineren bij de Greek Taverna, The Piazza, Bamboo, Sari, Stonegrill en La mer

Coral Sea Holiday Resort is een luxe 5-sterrenresort perfect voor gezinnen en koppels die op zoek zijn naar een ontspannen strandvakantie. Het resort biedt verschillende soorten kamers, waaronder swim-up opties die je directe toegang tot het zwembad geven vanaf je terras. De Swim-Up Kamer (42 m²) is een aanrader voor wie graag direct vanaf het terras het water in duikt. Deze kamers hebben een kingsize bed en twee sofa’s voor de kinderen, waardoor het een ideale keuze is voor gezinnen of koppels. Bovendien biedt de kamer alle gemakken zoals een minibar, gratis Wi-Fi en een stijlvolle inrichting. Voor een romantisch verblijf is er de Honeymoon Swim-Up Kamer, met dezelfde directe toegang tot het zwembad en een ruim terras om te genieten van de zon. Deze kamers zijn ontworpen voor ultieme privacy. Het resort heeft veel eetgelegenheden en een nieuw aquapark met spannende glijbanen en een lazy river, wat het verblijf extra leuk maakt voor gezinnen. Naast het aquapark kun je genieten van diverse watersporten, duiken en snorkelen, allemaal binnen handbereik van het resort.

ℹ️ Bekijk dit hotel bij Vakantiediscounter, D-reizen en Suntip.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

7. Romance Regency Club

Hotel exclusief voor volwassenen (16+) met intieme sfeer
Rustige relaxte vibe
Traditionele inrichting
Scherpe last-minute deals

Romance Regency Club is het ideale adults-only resort voor wie zich volledig wil laten verwennen. Dit luxe vijfsterrenhotel biedt comfortabele kamers, diverse sport- en wellnessfaciliteiten, en een uitgebreide all-inclusive formule. Het hotel ligt direct aan een privé zandstrand, waar je kunt relaxen onder een parasol of het kleurrijke onderwaterleven kunt ontdekken met een snorkel. De swim-up kamers zijn een echte aanrader. Met een terras dat direct toegang geeft tot het zwembad, kun je hier ultiem ontspannen. Deze kamers zijn verder uitgerust met badjassen, slippers en alle standaard voorzieningen zoals airco, een minibar, gratis Wi-Fi, en een balkon of terras. Voor wie nog meer ruimte zoekt, zijn er suites beschikbaar. Het hotel heeft meerdere zwembaden, omgeven door mooie tuinen, en biedt verschillende sportmogelijkheden zoals tennis, tafeltennis, biljart en beachvolleybal. Je kunt je ook uitleven in het fitnesscentrum of ontspannen in het wellnesscentrum, waar je tegen betaling gebruik kunt maken van de sauna, jacuzzi en stoombad. Culinair kom je hier ook niks tekort, met meerdere buffet- en à la carte restaurants waar je kunt genieten van Italiaanse en visgerechten. ’s Avonds sluit je de dag af met een drankje aan een van de zes bars of een show uit het entertainmentprogramma.

ℹ️ Bekijk dit hotel bij Vakantiediscounter, D-reizen en Prijsvrij.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

8. Xperience Sea Breeze Resort

Hip & fris 5-sterren resort voor een Egyptische zonvakantie
Spa & Health Club + Shuttle bus naar het privé strand
Er zijn 3 pool bars & 1 beach bar voor frisse drankjes
Heerlijk uit eten bij Elements & het Tiran Main restaurant

Xperience Sea Breeze Resort is een modern designhotel en biedt ultiem comfort met een spectaculair uitzicht op de Rode Zee en Tiran Island. Dit 5-sterrenresort heeft 30 swim-up kamers, waar je vanaf je terras zo het zwembad in kunt duiken. Deze kamers zijn 36 m² groot en uitgerust met een queensize bed of twee aparte bedden, perfect voor koppels of gezinnen met een kind. Naast directe toegang tot het zwembad geniet je vanuit je bed van het prachtige uitzicht over het water Voor families biedt het resort ruime Family Rooms en Two-Bedroom Family Rooms met voldoende ruimte en comfort voor grotere groepen. De kamers zijn voorzien van alle gemakken, zoals airconditioning, satelliet-tv, en een balkon of terras met uitzicht op de tuin, het zwembad of de zee. Het resort heeft vijf zwembaden, een privéstrand, en een verscheidenheid aan restaurants en bars, waaronder het L’Oriental rooftop-restaurant en de Zen Bar bij het zwembad. Bestel een cocktail en geniet van de zonsondergang.

ℹ️ Bekijk dit hotel bij Vakantiediscounter, D-reizen, Sunweb, Prijsvrij, Corendon, Suntip en Vakanties.nl.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

9. White Hills Resort

Stijlvol overnacht in Sharks Bay met het hele gezin
Veel kindvriendelijke faciliteiten voor families
Resort in nieuwstaat met mooie tuinen & palmbomen
Veel uitjes & dagtrips via receptie en de excursiedesk

White Hills by SUNRISE is een familie-vriendelijk resort in Sharm El Sheikh met een futuristisch design. Het resort ligt in Ras Nasrani, een van de beroemdste duiklocaties ter wereld. Voor gasten die op zoek zijn naar een luxe verblijf met directe toegang tot het zwembad, biedt het resort verschillende swim-up kamers en suites. De Deluxe Swim-Up Room (47 m²) heeft een terras met directe toegang tot een gedeeld swim-up zwembad. Deze kamer is voorzien van een kingsize bed of twee aparte bedden, een zithoek en een moderne badkamer met een aparte douche. De Junior Swim-Up Suite – Posh Club (47 m²) biedt extra comfort met een terras dat ook direct toegang geeft tot het zwembad, samen met een uitzicht op het strand en een kingsize bed. Gasten die op zoek zijn naar meer ruimte en privacy kunnen kiezen voor de Executive Pool Suite – Posh Club (70 m²), compleet met een privézwembad en een woonkamer, ideaal voor ultieme ontspanning. De Royal Suite – Posh Club is de meest exclusieve optie, met een binnenjacuzzi, een privézwembad, een eetkamer en een ruim terras aan het strand. Alle Posh Club gasten profiteren van extra luxe diensten, zoals een butlerservice, privé inchecken, en toegang tot de exclusieve Posh Club Lounge.

ℹ️ Bekijk dit hotel bij Vakantiediscounter, Sunweb, Prijsvrij, Corendon en Vakanties.nl.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

Plaats een reactie