Top 8 hotels met privézwembad Makadi Bay + swim-up kamers

Bekijk de beste deals bij onze partners

Makadi Bay is nog een vrij nieuwe badplaats aan de Rode Zee. Groot voordeel? Je hebt hier veel nieuwe resorts met luxe kamers met een eigen zwembad. Ik heb eens even goed research gedaan naar de hotels in Makadi Bay met swim-up kamers. Daarbij heb ik talloze brochures doorgespit, websites gelezen en reviews nagetrokken. Het resultaat mag er zijn, al zeg ik het zelf! In deze blog vind je dan ook de allermooiste hotels waar je geniet van jouw eigen zwembad! Ik heb daarbij uiteraard kritisch gelet op het formaat van het zwembad, de grootte van de kamer en de hoeveelheid privacy die je hebt! Tip: klik ook door naar swim-up kamers Ibiza of reserveer een hotelkamer met zwembad Kusadasi.

Waarom een Swim-up kamer boeken in Makadi Bay?

Reisexpert Hans legt uit: “Nou, de zon brandt hier flink, met temperaturen die makkelijk boven de 30 graden schieten. Een beetje verkoeling is dan geen luxe maar noodzaak. Met een hotelkamer met zwembad in Makadi Bay duik je direct van je eigen terras het water in. Geen rijen, geen wachttijd, gewoon direct plonzen in je plunge pool.

Dat is vakantie zoals het hoort. Makadi Bay staat bekend om zijn heldere water, koraalriffen en rustige sfeer. Maar na een dag snorkelen is er niks beter dan terugkomen naar je swim-out suite. Geen druk zwembad, maar gewoon je eigen plekje waar je in alle rust kunt relaxen. Of je nu een ochtendduik wilt of ’s avonds even wilt afkoelen met een drankje in je hand: een swim up kamer biedt die vrijheid. Dat is pas écht genieten van zon, zee en je eigen stukje waterparadijs.”

specialist-hans
HotelnaamKamertypeKenmerken
1. KaiSol Romance Resort Sahl HasheeshDeluxe Swim Up Room5-sterren romantisch resort
2. Sunrise Tucana ResortJunior Swim-Up Suite- Posh ClubExclusieve “Posh Club” voordelen
3. Baron Palace Resort(Presidential) Swim-Up SuitePerfect voor honeymooners
4. Sunrise Royal Makadi Resort(Executive) Pool Suite Extra groot terras met luxe bedjes
5. Fort Arabesque Beach ResortOne Bedroom Swim-Up VillaRuim terras met veel privacy
6. Jaz AquavivaSuperior, Queen or Twin Bed, Swim UpInclusief een XXL-waterpark
7. Xanadu Makadi BayMain Building Superior Swim-Up RoomDichtbij een kleurrijk koraalrif
8. Jaz Asteria Beach HotelExecutive suite, Queen Bed Swim-upXXL-suites van 85m2 groot

1. KaiSol Romance Resort Sahl Hasheesh

Romantisch adults-only resort met swim-up kamers
Deluxe Swim Up Room met King Size Bed
Ook kamers met een jacuzzi op je eigen terras
Prachtig uitzicht op de groene palmen

Het KaiSol Romance Resort Sahl Hasheesh is de perfecte plek voor koppels die op zoek zijn naar luxe en rust. Adults only, dus geen rondrennende kinderen, en dat is precies wat je hier wilt. Het resort ligt direct aan een privéstrand, waar je kunt relaxen op Balinese strandbedden. Zwembad? Uiteraard. Maar de echte pareltjes zijn de swim-up kamers.

Kies voor de Deluxe Swim-Up Room en je hebt een slaapkamer met een kingsize bed, een badkamer met douche én bad, en een terras dat direct toegang geeft tot een privé zwembad. Stap zo vanuit je kamer het water in—lekker praktisch en helemaal jouw eigen plekje (zie foto). Vanaf hier heb je ook nog eens een heel gaaf uitzicht op de groene palmen.

Voor wie liever een jacuzzi wil, zijn er de Jacuzzi Suites en Deluxe Jacuzzi Rooms. Beide hebben een privé-jacuzzi op het balkon. Geen zwembad, maar wel een privé bubbelbad met uitzicht, en dat is op z’n zachtst gezegd ook geen straf. Het is ook iets betaalbaarder dan een kamer met eigen zwembad.

ℹ️ Bekijk dit hotel bij Vakantiediscounter, D-reizen, Sunweb, Prijsvrij, Corendon, Suntip en Beachcheck.com

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

2. Sunrise Tucana Resort

Stijlvolle kamers met privé zwembad met exclusieve Posh Club voordelen
Swim-up kamers met toegang tot gedeel zwembad
Ook verschillende kamertypes met een privé zwembad
XXL Royal Villa (van 280m2) voor hele familie

Sunrise Tucana Resort Grand Select zet de toon als je op zoek bent naar luxe en comfort in Makadi Bay. Vooral de swim-up kamers vallen hier op. Boek bijvoorbeeld de Junior Swim-Up Suite en je hebt direct toegang tot een gedeeld zwembad vanaf je eigen terras. Ideaal voor twee volwassenen en een kind, en met een ruim bed (king size of twin) lig je altijd goed. Lekker wakker worden, voetjes in het water en het Egyptische zonnetje op je gezicht. Je hebt natuurlijk ook een fijne woonkamer en een badkamer met douche, dus alles wat je nodig hebt. Een ander kamertype dat je kunt kiezen is de Lexi Suite (Posh Club).

Ben je meer van privé en exclusiviteit? Dan moet je de Tucana Pool Suite hebben, met een eigen zwembad. Echt voor jezelf, geen gedoe met andere gasten. En als je echt all-in wilt gaan, dan is er de Tucana Pool & Jacuzzi Suite. Hier duik je niet alleen in je privézwembad, maar relax je ook in je eigen jacuzzi. Het ultieme relaxen, zou ik zeggen.

Nog groter en luxer? De Executive Pool Suite (tot 100 m²) biedt een privézwembad en voor de jacuzzi-liefhebbers is er de Executive Pool & Jacuzzi Suite. Als je echt wilt uitpakken, kies dan voor de Royal Villa—280 m² puur genieten met je eigen zwembad en alle ruimte voor jezelf.

ℹ️ Bekijk dit hotel bij Vakantiediscounter, D-reizen, Sunweb, Prijsvrij, Corendon, Suntip en BeachCheck.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

3. Baron Palace Resort

5-sterren luxe met zowel swim-up-suites als private-pool rooms
Kamerstypes met swim-up of privé zwembad
Grote Presidential Swim-Up Suite met 2 slaapkamers
Grote suites met privé zwembad met uitzicht!

Baron Palace Resort in Makadi Bay is waar je moet zijn voor ultieme luxe, en vooral als je op zoek bent naar een swim-up kamer of kamer met privé zwembad. Ik heb alle kamers even netjes voor je uitgezocht. Allereerst heb je de Swim-Up Suite (52m²), ideaal voor stelletjes en honeymooners. Deze suite biedt directe toegang tot een gedeeld zwembad, exclusief voor volwassenen. Naast het zwembad geniet je ook van een privé strand met luxe cabana’s.

Dan is er nog de Presidential Swim-Up Suite met 2 slaapkamers (148m²). Dit is een riante keuze als je met een gezelschap van vijf bent. Twee slaapkamers, een gedeeld zwembad en toegang tot een privé strand met cabana’s maken dit de ultieme plek om te relaxen in stijl. Voor stellen die iets minder ruimte nodig hebben, is er de Presidential Swim-Up Suite met 1 slaapkamer (eveneens 148m²) – zelfde luxe, maar wat intiemer.

Op zoek naar meer exclusiviteit? De Royal Suite met privé zwembad (282m²) of de Grand Royal Suite met privé zwembad (380m²) bieden alles wat je hart begeert. Beide suites hebben een privézwembad met uitzicht op de Rode Zee, een butler die 24/7 voor je klaarstaat en een eigen terras. Dit is vijfsterren comfort op z’n best.

ℹ️ Bekijk dit hotel bij Vakantiediscounter, D-reizen, Prijsvrij, Suntip, Beachcheck en Vakanties.nl

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

4. Sunrise Royal Makadi Resort

Prachtig “vakantiedorp” met pool suites met privé zwembad
(Executive) Pool Suite met XXl-terras en eigen zwembad
Aquapark met 18 glijbanen: paradijs voor kids!
Keuze uit liefst 9 verschillende restaurants

Het Sunrise Royal Makadi Resort – Select is een groots opgezet vakantieoord waar luxe en waterpret perfect samengaan. Je zit hier direct aan het privéstrand van Makadi Bay en hebt toegang tot een huisrif en een spectaculair aquapark met maar liefst 18 glijbanen. Ideaal voor families, maar als je wat meer privacy zoekt, zijn de “pool suites” ideaal.

De Pool Suite is perfect voor een koppel of een gezin van vier. Met 50 tot 65 m² aan ruimte heb je een slaapkamer met een kingsize bed, een gezellige zithoek en een terras dat direct toegang biedt tot je eigen zwembad. Een duik nemen wanneer je wilt? Check. De suite kijkt uit op het zwembad en is ideaal om je middag door te brengen in de zon.

Als je nóg meer ruimte wilt, kijk dan naar de Executive Pool Suite. Deze suite is maar liefst 90 m² groot en heeft niet alleen een kingsize bed in de master bedroom, maar ook een tweede slaapkamer met twee losse bedden. Het privézwembad ligt letterlijk voor je terras en je hebt een gedeeltelijk uitzicht op zee. Perfect om de dag te beginnen met een frisse duik en een vleugje luxe.

Verwacht verder alles wat je van een 5-sterrenresort mag verwachten: 9 restaurants, 11 bars, sportfaciliteiten en volop entertainment.

ℹ️ Bekijk dit hotel bij Vakantiediscounter, D-reizen, Sunweb, Prijsvrij, Corendon en Suntip.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

5. Fort Arabesque Beach Resort

Grote villa’s met privé zwembad en uitzicht op de Rode Zee
3 villa-types met een privé zwembad
Zeezicht vanaf je eigen terras
Gelegen aan een privéstrand met rif

Hotel Fort Arabesque Resort biedt ultiem luxe verblijf in Makadi Bay, en de swim-up kamers hier zijn het absolute hoogtepunt. Ik heb een kijkje genomen op de website en zet hieronder de kamertypes voor je op een rijtje. De One Bedroom Sea View Swim-Up Villa is er eentje om niet te missen. Gelegen op de hoogste plek van het resort, krijg je niet alleen privacy, maar ook een spectaculair uitzicht over de Rode Zee. Met je eigen zwembad dat je via je terras bereikt, kun je loungen in het water terwijl je de zon ziet ondergaan. Binnen vind je een moderne woonkamer en een chique badkamer. Rust, luxe en een beetje magie; dat is wat je hier krijgt.

De One Bedroom Swim-Up Villa is een perfecte keuze als je op zoek bent naar een adults-only vakantie vol rust. Direct vanaf je terras stap je zo je eigen zwembad in. De villa’s hebben een knusse woonkamer, een kingsize bed, en zijn uitgerust met een smart-tv.

Ben je met familie of vrienden? Dan is de Two Bedroom Swim-Up Villa perfect. Twee slaapkamers, een ruime woonkamer, en directe toegang tot het zwembad zorgen voor alle privacy die je nodig hebt. Bordspelletjes (!) en een smart-tv maken de avonden hier gezellig en relaxed. Dit is vakantie op z’n best.

ℹ️ Bekijk dit hotel bij Vakantiediscounter, D-reizen, Prijsvrij, Corendon, Suntip en Beachcheck.com

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

6. Jaz Aquaviva

Familieresort met grote Family Swim-up kamers + watperark
Fraaie Family-Swim-Up kamers voor 4 personen
All-inclusive luxe met 3 restaurants
Enorm waterpark met liefst 50 glijbanen

Jaz Aquaviva in Makadi Bay is zo’n resort waar je jezelf flink in de watten laat leggen. Vooral als je kiest voor één van de swim-up kamers, want daar draait het natuurlijk om. Neem bijvoorbeeld de Superior Swim Up kamers: met een directe toegang tot het zwembad vanaf je terras, en een mooi uitzicht over het water. Ze zijn 34 vierkante meter groot, ideaal voor twee volwassenen en een baby. Dus even je kamer uitrollen en je duik is gemaakt.

Heb je een groter gezin? Dan zijn de Family Swim Up kamers een slimme keuze. Met 43 vierkante meter is er genoeg ruimte voor twee volwassenen en twee kinderen, of zelfs drie volwassenen en één kind. Ook hier stap je zo vanaf je terras het zwembad in. Of je nu kiest voor een tweepersoonsbed of losse bedden, dat hangt van de beschikbaarheid af.

Verder heb je alle luxe van het hotel zelf: vijf zwembaden, toegang tot een gigantisch waterpark en een all inclusive aanbod waar je u tegen zegt. Eten in buffetvorm, een keer à la carte dineren en de hele dag door snacks. Kortom, perfect voor wie houdt van een duik in luxe.

ℹ️ Bekijk dit hotel bij Vakantiediscounter, D-reizen, Prijsvrij, Suntip, Beachcheck en Vakanties.nl.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

7. Xanadu Makadi Bay

4 swim-up kamertypes, inclusief Fancyland voor kids en koraalrif
Keuze uit 4 stijvolle swim-up kamertypes
Ultra-all-inclusive resort met 4 à-la-carterestaurants
1.500m2 Fancyland voor de kinderen

Xanadu Makadi Bay is een luxe resort waar je echt het maximale uit je vakantie haalt. Direct aan het strand, met een snorkelvriendelijk rif voor de deur. Dit hotel onderscheidt zich met een aantal heel stijlvolle swim-up rooms. Ik had al eens van dit hotel gehoord, en ben op onderzoek uitgegaan welke kamertypes met terras en gedeeld zwembad ze allemaal hebben.

De Main Building Superior Swim-Up Room is perfect als je wat privacy wilt met luxe op zak. Je hebt een kamer van 35-45 m², strak ingericht, met direct toegang tot een privézwembad vanaf je terras. Handig als je direct na je ochtendkoffie een plons wilt maken. Ook de Dune Superior Swim-Up Room biedt die luxe, maar in een wat knussere setting van 30-40 m². Zelfde verhaal: recht van je bed zo het zwembad in!

Voor wie echt groots uit wil pakken, is er de Lagoon Swim-Up Suite. Met maar liefst 72-75 m² heb je hier meer dan genoeg ruimte én natuurlijk dat heerlijke zwembad voor de deur. En dan heb je nog de topper en de grootste kamer: de Lagoon Duplex Swim-Up Suite. Twee verdiepingen, een riante 175 m² en dat alles met je eigen zwembad.

ℹ️ Bekijk dit hotel bij Vakantiediscounter, D-reizen, Prijsvrij, Corendon, Beachcheck en Suntip.

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

8. Jaz Asteria Beach Hotel

Gloednieuwe hotel met royale swim-out suites aan de kust van Sahl Hasheesh
Geopend in 2024 dus nog gloednieuw!
Swim-up suites van 42m2 tot 85m2 groot
Bonustip: Royal Suite with private pool (110 m2)

Jaz Asteria Beach is voor waterratten een waar paradijs. Dit hotel ligt pal aan het strand van Sahl Hasheesh en biedt genoeg waterpret voor jong en oud. Van een aquapark tot meerdere zwembaden, maar de echte luxe vind je in de swim-up kamers. Hier hoef je niet eens te lopen om een duik te nemen – je plonst gewoon vanaf je eigen terras het water in.

De Executive Suite (85 m²) is een pareltje. Met een queen bed, een ruime woonkamer en een badkamer die van alle gemakken is voorzien, zit je hier goed. De swim-up toegang geeft je direct uitzicht op het zwembad. Ideaal voor koppels met een kind, want je hebt hier plek voor twee volwassenen en één kleintje.

Heb je iets minder ruimte nodig? De Superior Swim-up Kamer (42 m²) is perfect voor twee volwassenen en een kind. Queen of twin bed, met dezelfde handige swim-up toegang en een balkon of terras met uitzicht op het zwembad.

Voor gezinnen is de Deluxe Family Swim-up (55 m²) ideaal. Twee slaapkamers, swim-up toegang, en genoeg ruimte voor maximaal drie volwassenen en één kind. Hier voel je je echt de koning te rijk.

En als je echt all-in wilt gaan, dan is er de Royal Suite met privézwembad. 110 m² luxe, inclusief een eigen woonkamer, eetkamer en natuurlijk dat heerlijke privézwembad. Plek voor twee volwassenen en een kind, perfect om samen van je eigen stukje paradijs te genieten.

ℹ️ Bekijk dit hotel bij de Vakantiediscounter

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

Plaats een reactie